COD GALBEN de POLEI şi VISCOL în mai multe judeţe. Vezi zonele vizate

COD GALBEN. Meteorologii au emis, marţi seară, avertizări nowcasing COD GALBEN pentru mai multe judeţe.

RomaniaTV.net
02 dec. 2014, 20:19
COD GALBEN de POLEI şi VISCOL în mai multe judeţe. Vezi zonele vizate

COD GALBEN. Între orele 22:00 si 02:00, în judeţele Ialomiţa şi Argeş, local se vor semnala precipitaţii mixte, slabe, ce favorizează depunerea de polei.

Între orele 22:00 si 02:00, local în judeţul Caraş-Severin se vor semnala intensificari ale vantului cu viteze care vor atinge si depasi local la rafala 65…75km/h si izolat 80 km/h şi care vor viscoli zăpada.

Tot în intervalul orar 22:00 – 02:00, pe arii relativ extinse în judeţul Dolj, inclusiv în zona municipiului Craiova şi pe drumurile naţionale şi europene aferente se vor semnala depuneri de polei.

PROGNOZA METEO. Ninsorile din ultimele zile se vor potoli, iar meteorologii anunţă că îşi vor face apariţia ploile, în timp ce temperaturile vor urca uşor.

PROGNOZA METEO. Deşi miercuri temperaturile cresc uşor, în continuare vorbim despre o vreme rece pentru această dată în regiunile extracarpatice, în timp ce în restul teritoriului se înscriu în limite normale. Astfel, meteorologii anunţă maxime termice de la -4 grade în Moldova până la 11 grade în Dealurile de Vest. Se arată soarele în nord-vest şi centru, dar în celelalte zone cerul rămâne acopertit în principal de nori şi cad precipitaţii slabe, mai ales sub formă de ploaie în sudul Banatului şi local în Dobrogea, mixte în Oltenia şi pe spaţii mai restrânse în Muntenia şi izolat ninsoare în Moldova. Izolat, se produce polei, iar în zona de munte mai ninge şi bate vântul, adică mai ales pe creste putem vorbi încă de viscol. Vântul rămâne mai nervos şi în sud-vestul, sudul şi centrul ţării dar la cote mai reduse decat marţi.

VREMEA IN BUCURESTI. Miercuri este o vreme rece şi mohorâtă. Trecător îşi fac apariţia precipitaţiile slabe, predominant ploaie. Vântul mai are scurte intensificări în cursul zilei, apoi se domoleşte de tot. Temperatura maximă trece în sfârşit de pragul şi va fi de 1…2 grade.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE