COD ROŞU de intervenţie. Accident cu 14 victime în Teleorman. O persoană a decedat. 8 răniţi aduşi la Bucureşti.

Un accident grav rutier a avut loc pe DN 52, între Alexandria și Turnul Măgurele. 14 persoane, între care un copil, au fost rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz cu pasageri şi un TIR, pe DN 52, în judeţul Teleorman, arată primele informaţii furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Conform IGSU, 14 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar 4 se află în stare gravă, fiind transportate cu elicopterul SMURD la Bucureşti. Printre victime este şi un copil aflat în comă.

RomaniaTV.net
06 iul. 2017, 12:28

UPDATE Una din cele 14 persoane rănite în accidentul petrecut în judeţul Teleorman şi în care au fost implicate un microbuz cu pasageri şi un TIR a murit la Spitalul Judeţean din Alexandria, unde era în stare critică.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, este vorba despre un bărbat care a suferit un stop cardio-respirator în urma accidentului şi fusese resuscitat.

El era internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Alexandria, iar joi seară medicii au declarat decesul acestuia.

La Spitalul Judeţean din Alexandria mai sunt internate alte cinci persoane rănite în urma accidentului. 

 

UPDATE: Opt dintre răniţii în accidentul din Teleorman, între care trei copii şi o femeie însărcinată, aduşi la spitale din Capitală.

Opt din cele 14 persoane rănite în urma accidentului petrecut în judeţul Teleorman, unde un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu un TIR, au fost aduse la spitalele Floreasca, Universitar şi Bagdasar-Arseni din Capitală, iar celelalte şase sunt internate la Spitalul Judeţean din Alexandria. Între cele şase victime aduse în Bucureşti se află o femeie gravidă, în stare critică, şi trei copii, a declarat pentru News.ro secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

Astfel, la Spitalul Bagdasar-Arseni au fost aduşi trei copii care în urma accidentului au suferit traumatisme craniene. Unul dintre copii a fost transportat cu un elicopter SMURD. De asemenea, a fost adus cu un elicopter SMURD, la Spitalul Floreasca, şi un bărbat care a suferit multiple traumatisme.

Celelalte patru persoane aduse în Capitală, între care o femeie însărcinată, sunt grav rănite şi au fost transportate la spitalele Floreasca şi Universitar cu ambulanţe pentru victime multiple, a mai spus secretarul de stat Raed Arafat.

Celalte şase victime ale accidentului rutier, care au diverse traumatisme, au rămas internate în secţiile Chirurgie, Ortopedie şi ATI la Spitalul Judeţean din Alexandria.
Conform Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, în microbuz şi în TIR se aflau în total 17 persoane,.

UPDATE Cinci dintre răniţii în accidentul din Teleorman vor fi aduşi la spitale din Bucureşti

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir, a precizat că între cele 14 victime se află trei copii şi o femeie gravidă.

Ultimele informaţii furnizate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) arată că cinci dintre persoanele rănite în urma accidentului produs în judeţul Teleorman vor fi aduse la spitale din Capitală.

Astfel, copilul rănit în accident va fi adus cu elicopterul SMURD la Spitalul Bagdasar-Arseni şi tot cu elicopterul SMURD va fi adus la Spitalul Floreasca un adult rănit în accident.

Ceilalţi trei răniţi grav vor fi transportaţi la Spitalul Floreasca cu o autospecială pentru victime multiple.

UPDATE: Cel mai recent bilanţ furnizat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă arată că în accidentul din Teleorman au fost implicate 17 persoane, iar 14 dintre ele au fost rănite, fiind duse la spitale. Între victime se află şi un copil care este în comă.

Cele patru victime grav rănite vor fi transportate cu elicopterele SMURD la spitale din Capitală, două fiind deja preluate de elicoptere.
Accidentul a avut loc în localitatea Furculeşti din judeţul Teleorman, fiind activat planul roşu de intervenţie. În accident au fost implicate un microbuz de persoane şi un TIR. La faţa locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare, trei echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi opt echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman.


UPDATE: Cincisprezece persoane au fost asistate medical la faţa locului, în urma accidentului produs în judeţul Teleorman, iar zece dintre victime necesită transport la spital, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Conform sursei citate, două elicoptere SMURD s-au deplasat la Unitatea Primiri Urgenţe Alexandria pentru preluarea victimelor aflate iî stare gravă.

Accidentul a avut loc în localitatea Furculeşti din judeţul Teleorman, fiind activat planul roşu de intervenţie.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare, trei echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi opt echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman.

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir, declara că în urma accidentului au fost rănite nouă persoane, între care un copil care a fost preluat deja de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean din Alexandria.


UPDATE. Accidentul a avut loc între un TIR şi un microbuz, în localitatea Furculeşti, judeţul Teleorman.

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare, trei echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi opt echipaje ale SAJ Teleorman.

De asemenea, a fost prealertat un elicopter SMURD, iar în cazul în care echipajele de la faţa locului îl solicită poate să intervină în zonă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, maior Adrian Gelu Dragomir, a declarat pentru MEDIAFAX că nimeni nu a murit în accident, dar zece persoane au fost rănite.

Victimele au multiple traumatisme.

UPDATE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Teleorman, traficul rutier este întrerupt pe DN52, la ieşirea din Alexandria către Turnu Măgurele, din cauza unui accident rutier. Conform primelor informaţii, în eveniment au fost implicate un autotren şi un microbuz.

Un TIR s-a ciocnit cu un microbuz. Din primele date, ar fi vorba despre nouă victime. Un copil este în stare critică și a fost transportat la Spitalul Județean. În urma incidentului a fost activat planul roșu de salvare. La fața locului au ajuns cinci autospeciale SMURD și o autospecială de descarcerare.