Codin Maticiuc s-a fotografiat cu un mare actor într-un club din Miami

Codin Maticiuc îşi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face. Recent, acesta s-a fotografiat cu Cuba Gooding Jr într-un club din Miami şi a postat fotografia pe Facebook.

20 mart. 2017, 08:27
Codin Maticiuc s-a fotografiat cu un mare actor într-un club din Miami

Fotografia este însoţită şi de un text haios.

„E duminica, esti la Miami, doar Seaspice exista. Am mai spus asta. In seara asta era si Cuba Gooding Jr pe locație. Daca nu știți cine e, sa va ajute googleul si Dzeu ca eu la actori de Oscar nu dau explicații. Vine la un moment dat la noi la masa. Matol el, matol eu. Dam noroc (il stiu de 15 ani de la Cannes dar nu ma astept sa ma recunoască zeii in general si el in mod special) si ii spun:
– Noroc omule, sper ca nu te a stresat tata mai devreme. (Tata, mega fan, fusese pe la el pe la masa mai devreme)
– Cine, zice, Colonelul?!?
Cacat, ma gandesc, ce naiba au vorbit ăștia…?!?
– Da, ii răspund stânjenit…
– Nuuuu, zice, il iubesc! Imi amintește de tata..
Acestea fiind spuse am schimbat numere de telefon si i-am spus ca n-o să-l sun niciodata, ca nu-mi plac combinațiile la beție. Totusi i-am cerut numărul managerului ca sa am cui sa transmit o oferta in caz ca-mi voi permite vreodata. Asta bineînțeles in caz ca-mi vând un rinichi si parte din măduva osoasa.
Acum, matol fiind, mi se pare senzational sa am o poza in telefon cu un zeu si poza in sine sa fie făcută de el si la cererea lui. Mi-a zis ca daca ii sun managerul sa i-o trimit ca sa stie ăla ca nu sunt un nebun. Cacat, mare greșeala”, a scris Codin Maticiuc pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi Codin Maticiuc, alias Poponeţ, face mişto de tipii din cluburi: „Fiecare pahar de vin băut gratis îi provoacă o erecţie”