Codrin Scutaru (PC): Regret excluderea lui Radu Stroe din PNL

Şeful de campanie al Partidului Conservator (PC), Codrin Scutaru, regretă excluderea lui Radu Stroe din PNL şi consideră că liberalii "dau dovadă de intoleranţă atunci când este vorba de opinii politice care nu sunt în acord cu conducerea partidului".

08 apr. 2014, 17:04
Codrin Scutaru (PC): Regret excluderea lui Radu Stroe din PNL

„Regret decizia PNL de a-l exclude din partid pe dl. Radu Stroe. Este o decizie internă a PNL, dar nu pot să nu spun, că fost aliat în ACD şi USL, că am un sentiment amar văzând că liberalii dau dovadă de intoleranţă atunci când este vorba de opinii politice care nu sunt în accord cu conducerea partidului. Mă aşteptam ca libertatea de exprimare să fie respectată, mai ales într-un partid liberal. Mai mult, pentru un partid care vrea să dea un candidat la preşedinţie, care va trebui să dea dovadă de înţelegere şi toleranţă, o astfel de decizie dă de gândit”, a spus Codrin Scutaru, potrivit unui comunicat transmis, marţi, AGERPRES.

Citeşte şi Orban: Radu Stroe este avocatul PSD la televizor. Când eşti în stare de război trădătorii se împuşcă

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a anunţat că în Biroul Permanent s-a decis, cu 53 de voturi „pentru”, 10 „împotrivă” şi un vot nul, să propună Delegaţiei Permanente excluderea lui Radu Stroe din calitatea de membru al PNL.

Ea a arătat că Stroe are o atitudine „total nepotrivită” pentru calitatea sa de vicepreşedinte al partidului, dar şi având în vedere că este „un fost demnitar foarte important din partea PNL”.

Citeşte şi Radu Stroe, după decizia de excludere din PNL: Asta-i viaţa. Eu nu mă simt un trădător