Codrin Ştefănescu, despre întâlnirea dintre Zgonea şi ambasadorul Klemm: Probabil s-a milogit pentru această întrevedere

Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD, spune că Valeriu Zgonea probabil că s-a milogit, pur şi simplu pentru această întâlnire. Zgonea nu face altceva decât să devină şi mai ridicol, subliniază Codrin Ştefănescu.

14 mai 2016, 09:59
Codrin Ştefănescu, despre întâlnirea dintre Zgonea şi ambasadorul Klemm: Probabil s-a milogit pentru această întrevedere

Codrin Ştefănescu a subliniat, însă, că „Zgonea, care era foarte apropiat de Ambasada SUA la Bucureşti şi foarte des în vizite acolo, de multe ori în vizite fără a comunica nici măcar în interiorul partidului că are aşa de multe vizite pe zona asta, aşa cum niciodată nu ne comunica ce vizite face pe la Cotroceni, probabil că s-a milogit, pur şi simplu pentru această întâlnire. Zgonea nu face altceva decât să devină şi mai ridicol. Atât de ridicol a devenit, încât, pur şi simplu, opinia publică în general au o stare de acreală numai când aud de acest personaj, pentru modul în care s-a comportat”, notează DCnews.

Liderul PSD a subliniat că Valeriu Zgonea ar fi trebuit să se ducă frumos şi să-şi dea demisia din funcţia „pe care partidul i-a dat-o, cu funcţia asta nu a venit de acasă, nu i-a dat-o familia lui şi neamul lui Mihai Viteazul. şi nici Zorro. I-a oferit-o partidul din care a făcut parte şi a fost o mare dezamăgire  pentru noi toţi. În rest, lucrurile pe care le foloseşte el nu au o greutate în ceea ce priveşte intenţia grupului parlamentar de a-l schimba. Punct!”.

Citeşte şI: Ambasadorul SUA şi şeful Camerei Deputaţilor au discutat chestiuni politice şi despre modificări ale Codurilor penale

„Lucrurile continuă, săptămâna viitoare probabil că va intra în plen această chestiune cu modificarea unei virgule în Regulamentul Camerei. Lucrurile merg înainte, Valeriu Zgonea nu mai reprezintă PSD, grupul parlamentar PSD, care l-a propus, conform regulamentului i-a retras sprijinul politic şi l-a exclus, până la urmă va fi schimbat”, a spus Codrin ştefănescu, pentru dcnews.ro.

Secretarul general adjunct al PSD a adăugat că „Nu există o cedare a PSD-ului cu privire la Valeriu Zgonea. Lucrurile sunt lămurite şi sunt clare. Acum faptul că ambasadorul american a făcut o conferinţă de presă politicoasă legată de legi şi acţiunile Camerei Deputaţilor, a şi spus ambasadorul american că face acea conferinţă de presă cu Valeriu Zgonea că e preşedintele Camerei, e încă preşedintele Camerei”.