Codrin Ştefănescu, după ce a fost apostrofat de un protestatar: Nişte paraziţi, care înjură pe bani externi

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu va depune plângere la poliţie împotriva celui care l-a apostrofat pe stradă în Dobreta Turnu Severin, pentru că este un parazit „care pe bani externi înjură, promovează violenţa, agresivitatea”. Aceeeaşi atitudine a avut-o şi deputatul PSD Eugen Nicolicea. 

RomaniaTV.net
19 ian. 2019, 11:22
Codrin Ştefănescu, după ce a fost apostrofat de un protestatar: Nişte paraziţi, care înjură pe bani externi

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost jignit și scuipat de un protestatar când se afla în Drobeta Turnu Severin. „Nu am de gând să fac nicio plângere. Ăsta este nebunul orașului. Îl cunosc demult. Nu m-a scuipat propriu- zis, că scuipa așa în aer”, a spus deputatul Nicolicea pentru DC News.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost scuipat şi înjurat de un protestatar, pe stradă. Ce a păţit Codrin Ştefănescu – VIDEO

„Nu am de gând să fac nicio plângere la poliţie. Este de ajuns că astfel de personaje există ca să înţeleagă toată lumea unde s-a ajuns. Un singur om dă peste cap o întreagă comunitate, neavând serviciu, loc de muncă, nefiind integrat societal. El spune că este activist social şi recunoaşte public că este finanţat din străinătate ca să înjure instituţiile, şefii instituţiilor, cei din administraţie, ş.a.m.d., pe cine i se spune. El nu produce plus valoare pentru ţară, nu are un aport la binele unei naţiuni. El este un parazit. Sunt nişte paraziţi care pe bani externi înjură, promovează violenţa, agresivitatea şi distrug ceea ce restul comunităţii încearcă să construiască. Le distrug inclusiv pacea oamenilor internă şi pacea familială şi pacea comunităţii astfel de indivizi. Bineînţeles că există legi care trebuiesc doar aplicar, pur şi simplu”, a afirmat Codrin Ştefănescu, sâmbătă pentru MEDIAFAX.