Codrin Ştefănescu, Eugen Nicolicea şi ministrul Bogdan Trif, huiduiţi de protestatari la Sibiu

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănscu, deputatul Eugen Nicolicea şi Bogdan Trif, preşedintele PSD Sibiu şi ministru al Turismului, au fost huiduiţi, luni după-amiază, la Sibiu. Mai multe persoane s-au strâns în faţa sediului PSD Sibiu şi i-au huiduit pe liderii PSD care soseau la sediul filialei. Oamenii au scandat "Hoţii", "Partid de hoţi şi de mafioţi".

RomaniaTV.net
21 ian. 2019, 14:01
Codrin Ştefănescu, Eugen Nicolicea şi ministrul Bogdan Trif, huiduiţi de protestatari la Sibiu

Mai multe persoane care se aflau în faţa sediului PSD, unde au loc protestele comunităţii „Vă vedem din Sibiu”, le-au strigat liderilor PSD „Hoţii”, „Puşcărie”, „Partid de hoţi şi de mafioţi”, iar la un moment dat, când Codrin Ştefănescu s-a îndreptat spre grupul de protestari, un bărbat i-a reproşat: „De ce instigi la violenţă?”, potrivit news.ro.

Un alt bărbat l-a întrebat pe Bogdan Trif de ce îl jigneşte pe preşedinte. „L-am cunoscut pe taică-tău, mi-e ruşine cu tine”, i-a spus acesta liderului PSD Sibiu.

De asemenea, reprezentanţii PSD au fost întrebaţi de oameni dacă nu se simt „deloc vinovaţi de sângele oamenilor care au murit din cauza recursului compensatoriu”.

La un moment dat, Codrin Ştefănescu a încercat să li se adreseze protestatarilor: „Fraţilor…”, însă aceştia i-au replicat: „Nu eşti frate cu nimeni!”. Ulterior, oamenii au început să scandeze „PSD, ciuma roşie”, iar Ştefănescu şi Trif s-au îndepărtat, împreună cu cei care îi însoţeau.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost scuipat şi înjurat şi vineri, la Drobeta Turnu Severin, de către un protestatar. Acesta l-a acuzat că a făcut legi pentru a elibera criminali şi violatorii. 

Protestatrul s-a apropiat de deputatul Nicolicea în momentul în care acesta ieşea dintr-o clădire şi l-a scuipat. „Asta pentru că le-ai dat drumul la criminali şi violatorii. Eşti un escroc, ne furi banii”, a spus protestatarul. 

Bărbatul a continuat, preț de câteva minute, valul de jigniri la adresa lui Eugen Nicolicea. „Eşti un prost”, a fost reacţia lui Nicolicea. Protestarul a continuat valul de jigniri. Din când în când, parlamentarul îi mai dădea câte o replică.

„Vezi-ți de treaba ta! Mă deranjezi! Ești un prost! Hai dispari!”, a spus Eugen Nicolicea în timp ce era filmat de protestatarul respectiv.

Apoi, bărbatul i-a scuipat, din nou, în față. A fost momentul în care Eugen Nicolicea a spus: „Hai cu mine la Poliție!”. Replica bărbatului care filma a fost: „Nu vreau!”.

De un tratament asemănător a avut parte şi Codrin Ştefănescu. „Măi, cap de sculă, ce sarcini ţi-a tratat condamnatul Dragnea?”, i-a strigat protestatarul. Replica lui Codrin Ştefănescu: „Du-te dracu de prost ce eşti”.