Codrin Ştefănescu, numit coordonator la PSD Prahova

Codrin Ştefănescu va coordona PSD Prahova alături de Mircea Cosma.

27 iul. 2015, 14:26
Codrin Ştefănescu, numit coordonator la PSD Prahova

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a fost desemnat luni, în cadrul Biroului Permanent Naţional al partidului, să coordoneze şi să gestioneze, alături de Mircea Cosma, activitatea organizaţiei din Prahova a PSD.

„La finalul fiecarei şedinte informale a conducerii PSD, domnul Codrin Ştefanescu va prezenta permanent situaţia de la Prahova. Principala sarcină a secretarului general adjunct al PSD va fi aceea de finalizare şi validare a alegerilor din toate cele 104 organizaţii ale PSD Prahova.

Mircea Cosma, trimis în judecată pentru fapte de corupție și urmărit penal în dosarul lui Iulian Herțanu pentru sprijinire a unui grup infracțional organizat și folosirea influenței, tocmai a revenit în funcția de președinte al Partidului Social Democrat (PSD) Prahova, din care s-a autosuspendat în luna februarie 2014.

„Domnul Cosma s-a autosuspendat în februarie 2014 pe probleme de sănătate. Era în spital și foarte bolnav. Acum a spus că și-a revenit cu sănătatea și poate să conducă organizația și cu toții am fost de acord”, a declarat senatorul social-democrat Daniel Savu.