Coincidenţe care îţi dau fiori! Meghan Markle şi Prinţesa Diana, legături cutremurătoare!

Prinţul Harry şi fosta actriţă Meghan Markle s-au căsătorit, sâmbătă după-amiază, la Capela St. George de la Castelul Windsor, ei spunându-şi "da" în faţa rudelor, a prietenilor şi a miilor de admiratori aflaţi în faţa bisericii. Printre invitaţi s-au numărat Elton John, James Blunt, Oprah Winfrey, Amal şi George Clooney, Victoria şi David Beckham. Mireasa a purtat o rochie semnată de creatoarea britanică Clare Waight Keller, prima femeie director artistic al casei de modă franceze Givenchy. 

20 mai 2018, 08:54
Coincidenţe care îţi dau fiori! Meghan Markle şi Prinţesa Diana, legături cutremurătoare!

Fiul cel mic al regretatei Prințese Diana și-a unit destinul cu aleasa inimii sale și fiecare moment al ceremoniei religioase emoționante a fost filmat din toate unghiurile de jurnaliștii veniți de pe întreg mapamondul. De la ținute până la machiaje și comportamentul verbal și cel nonverbal – toate au trecut prin filtrul specialiștilor. Tot aceștia au descoperit o coincidență înfiorătoare între Meghan Markle și Prințesa Diana.

Devenită înainte de nuntă Ducesa de Sussex, Meghan Markle are foarte multe puncte comune cu mama soțului ei. La fel ca Prințesa Inimilor, soția Prințului Harry se bucură de popularitate, este naturală ori de câte ori camerele de filmat și blițurile aparatelor de fotografiat sunt pe ea și se implică în acțiuni caritabile.

NUNTA REGALĂ. Ce i-a spus Prinţul Harry lui Meghan Markle când a văzut-o în rochie de mireasă

Legătura cutremurătoare dintre Meghan Markle și Prințesa Diana se referă la vârsta pe care la care s-a căsătorit fosta actriță cu Prințul Harry. Ducesa de Sussex a devenit soția fiului Prințesei Inimilor la 36 de ani – vârsta la care îndrăgita prințesă a încetat din viață în urma unui accident cumplit.

De altfel, mulți specialiști consideră că, odată cu intrarea frumoasei Meghan Markle în Familia Regală a Marii Britanii, atmosferă va deveni una mai puțin riguroasă.

În plus, Meghan Markle va avea mereu o legătură aparte cu Prințesa Diana, chiar dacă nu a cunoscut-o. Și asta pentru că inelul de logodnă pe care Ducele de Sussex i l-a dăruit are două pietre prețioase care i-au aparținut mamei sale, Lady Di.

La nunta regală 2018, Prințul Harry a invitat mai multe rude din partea Prințesei Diana, familia Spencer. Cu toții au onorat invitația.