COLECTIV. Ce se întâmplă cu Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, după doi ani şi jumătate de la tragedie

Andrei Găluţ, singurul supravieţuitor al trupei care cânta în Colectic, se află încă sub supravegherea medicilor. chiar daca s-au facut pasi mari pentru recuperarea fizica si psihica a artistului, lucrurile nu au avansat la fel de mult precum s-ar fi putut dori.

RomaniaTV.net
07 aug. 2018, 07:29
COLECTIV. Ce se întâmplă cu Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, după doi ani şi jumătate de la tragedie

Andrei se afla tot in Germania, intr-o clinica de specialitate, pentru recuperare. Doar ca ranile pe care le-a suferit, arsurile cumplite pe care le-a avut dupa ce a scapat cu viata din Clubul Colectiv au fost atat de grave incat, si acum, la mai mult de doi ani si jumatate de la tragedie, il impiedica sa duca o viata normala.

Medicii din Germania incearca o serie de tratamente revolutionare pentru a-l face, din nou, pe Andrei Galut sa miste in voie, mai ales ca visul lui, acum, este sa poata canta, din nou, macar la chitara, muzica fiindu-I tot ce i-a mai ramas.

În urma incendiului din clubul Colectiv şi-au pierdut viaţa 64 de persoane, între care 27 în noaptea tragediei şi 37 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate, printre aceştia fiind fotografi, artişti, olimpici şi studenţi străini.

Incendiul din 30 octombrie 2015 a izbucnit în timpul unui concert susţinut în clubul Colectiv de trupa rock bucureşteană Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul „Mantras of War”.