COLECTIV. Florin Chilian a depus plângere penală împotriva medicului Ioan Lascăr

Cântărețul Florin Chilian a mers la DNA, unde a depus o plângere penală împotriva medicului Ioan Lascăr pe care îl consideră vinovat de victimele din clubul Colectiv.

15 dec. 2015, 08:49
COLECTIV. Florin Chilian a depus plângere penală împotriva medicului Ioan Lascăr

#Colectiv 61 La multi ani domnule Ioan Lascar! Sarbatori fericite! Si la puscarie se arde lumea si in penitenciare e nevoie de alifii pt arsuri. Poate ca acum ai sa ai ocazia sa faci si o operatie reusita de schimbare de sex – la DNA – Direcția Națională Anticorupție„, așa a anunțat Chilian denunțul pe facebook.

În plângerea penală, artistul spune că îl consideră vinovat pe şeful secţiei de chirurgie plastică de la spitalul Floreasca pentru victimele din Clubul colectiv. Mai exact, Chilian spune că Ioan Lascăr se face vinovat de abuz şi neglijenţă în serviciu, conflict de interese, deturnare de fonduri şi ucidere din culpă. În plus, pe blogul personal cântăreţul a mai scris că medicul Ioan Lascăr a salvat nenumărate vieţi şi asta-l face un înger, dar managerul Ioan Lascăr a ucis la fel de multe vieţi cu lacomia lui.

Florin Chilian a anunțat încă de acum o lună că-l va denunța pe Ioan Lascăr.

„DOMNULE PROCUROR,

Subsemnatul/a, , domiciliat în , nr. , , Et. , Sectorul, Bucuresti, posesor al C.I. seria , nr. , avand CNP , in calitate de denuntaor, în temeiul art. 290 Cod procedură penală, formulez prezentul

DENUNȚ

Împotriva numitului LASCĂR IOAN, medic in cadrul Spitalului Clinic de Urgență București (Floreasca), sub aspectul savarsirii infracțiunilor de

Abuz in serviciu cu consecinte grave, fapta prevazuta si pedepsita de art. 297 pct. 1 rap. la art 309 si la art. 5 Cod penal.

Conflict de interese, fapta prevazuta si pedepsita de art. 301 rap. la art. 5 Cod penal,

Ucidere din culpă, fapta prevazuta si pedepsita de art. 192 alin. 2 si 3 Cod penal,

Neglijență în serviciu, fapta prevazuta si pedepsita de art. 298 rap. la art. 309 Cod Penal,

Toate cu aplicarea art. 38 Cod penal.

Deturnarea fondurilor comunitare, fapta prevazuta si pedepsita de art. 18 ind 2 din Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie

[1] Domiciliul este cel regasit in Curriculum Vitae Prof. Dr. Ioan Lascar

Alianta Medicilor si Tudor Chirila au dreptate! Sistemul medical romanesc ucide!

Ioan Lascar, profesorul Ioan Lascar, chirurgul eminent dar mai ales managerul Ioan Lascar, seful unitatii de elita a spitalului de Urgenta Floreasca a fugit pe sest.

In urma cu doua zile profesorul Ioan Lascar a fugit de raspundere pasand responsabilitatea d.nei dr. Oana Vermesan.

Chirurgul Ioan Lascar a salvat nenumarate vieti. Asta-l face sa fie un inger pentru zeci de oameni.

Managerul Ioan Lascar a ucis la fel de multe vieti cu lacomia lui.Asta ce-l face sa fie?!”, scria Chilian pe propriul blog.