COLECTIV. O celebră trupă de metal, omagiu EMOŢIONANT pentru Adrian Rugină: A fost un EROU

Adrian Rugină, sunetist, organizator de evenimente şi toboşar al trupei Bucium, se numără printre morţii din Club Colectiv, în urma incendiului din 30 octombrie. Adrian Rugină a fost decorat post-mortem de preşedintele Klaus Iohannis, ca urmare a faptului că, deşi s-a numărat printre primii care au ieşit din clubul morţii, s-a întors în infern pentru a salva cât mai mult lume, alături de Claudiu Petre, o altă victimă din Colectiv. Datorită lor ar trăi azi cel puţin 10 persoane, spun martorii, însă pe ei nu s-a mai întors nimeni să-i salveze şi au murit după ce au inhalat fumul extrem de toxic.

RomaniaTV.net
03 nov. 2015, 20:15

Membrii trupei My Dying Bride, cunoscut grup de doom metal, au postat pe pagina lor oficială de Facebook un tribut pentru Adrian Rugină.

„Suntem devastaţi de durere şi şocaţi după ce am aflat că prietenul şi colegul nostru Adrian Rugină a murit în incendiul ce a avut loc vinerea trecută într-un club din Bucureşti. A fost un om bun şi curajos şi niciun cuvânt nu poate descrie pierderea pe care o resimţim acum. Gândurile noastre şi condoleanţele se îndreaptă către familia sa în acest moment tragic. A trăit ca un războnic al heavy metal-ului şi a murit aşa cum a trăit, ajutându-i mereu pe alţii. A fost un adevărat erou!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a cunoscutei trupe britanice.