Noi dezvăluiri despre Andreea, fata de 14 ani dispărută după o relaţie pe Facebook

Parintii fetei de 14 ani din Zalau, disparuta de o saptamana, afla aproape in fiecare zi lucruri noi despre copila. Colegii ei de scoala sustin ca Andreea le povestise ca vrea sa se mute impreuna cu noul ei iubit, cunoscut de doua saptamani pe internet.

21 oct. 2014, 12:32

Disparut la randul lui, dupa o cearta cu parintii, baiatul de 19 ani a luat de acasa si o suma importanta de bani, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte şi O elevă a dispărut de acasă. A lăsat un mesaj pe Facebook

Parintii Andreei nu mai reusesc sa-si gaseasca linistea, mai ales ca pana acum politistii nu au descoperit vreun indiciu despre locul unde s-ar putea afla adolescenta. Anchetatorii stau de vorba cu toti apropiatii celor doi tineri, in speranta ca vor afla un detaliu important, care sa ii conduca spre ei. Bunica fetei a fost ultima care a vorbit cu adolescenta.

Citeşte şi Poliţia a refuzat să caute o minoră dispărută de acasă. „Ne-a zis că dacă îl mai deranjăm ne amendează”

La o zi dupa ce Andreea a plecat de acasa, a sunat-o pe batrana si i-a spus ca va veni sa stea la ea, insa, cand femeia a anuntat-o ca tatal ei a cerut ajutorul politistilor, fata s-a speriat si si-a inchis telefonul mobil.

Citeşte şi Reacţia incredibilă a unui tată care îşi prinde fiica, elevă, făcând videochat VIDEO

Inainte de a pleca la randul sau de acasa, proaspatul iubit al fetei a luat o suma importanta de bani din economiile parintilor, cu care, probabil, a inchiriat o locuinta unde se ascund el si Andreea. Inca de vineri, fata a fost data in urmarire nationala.