Coliziune între un autobuz şi un autoturism, în Buzău. Ambele au fost proiectate într-un magazin de pompe funebre

Trei tineri au fost răniţi, sâmbătă seară, după ce maşina în care se aflau a lovit un autobuz pe o stradă din municipiul Buzău, iar din impact cele două vehicule au fost proiectate într-un magazin de pompe funebre. În autobuz se aflau şoferul şi un pasager, niciunul nefiind rănit.

04 nov. 2017, 19:32

Accidentul s-a produs în faţa Spitalului Judeţean Buzău, în jurul orei 20.30. Cei trei tineri se aflau într-un autoturism care a ieşit de pe o stradă secundară şi nu a acordat prioritate de trecere autobuzului care tocmai plecase din staţie. Şoferul era un tânăr de 25 de ani din localitatea buzoiană Săruleşti. În urma impactului, atât autobuzul, condus de un bărbat de 57 de ani, cât şi autoturismul au ajuns pe celălalt sens de mers şi au fost proiectate într-un magazin de pompe funebre.

Şoferul şi cei doi pasageri din maşină, cu vârste de 16 şi, respectiv, 17 ani, au rămas încarceraţi şi a fost necesară intervenţia pompierilor pentru a-i scoate. Cei trei au fost transportaţi la spital. În autobuz se aflau şoferul şi un pasager, dar niciunul nu a fost rănit.

Autobuzul aparţine societăţii de transport în comun din Buzău şi a intrat în flota companiei în urmă cu o lună, fiind cumpărat din Olanda.