Valorile de trafic au revenit la normal pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei UPDATE

Traficul a revenit la normal pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, sâmbătă după-masă circulându-se fără probleme deosebite pe ambele sensuri de mers.

RomaniaTV.net
26 mai 2018, 08:10
Valorile de trafic au revenit la normal pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei UPDATE

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă AGERPRES, nici pe drumul către mare nu sunt probleme de fluenţă, în prezent valorile de trafic fiind scăzute pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa.

Se circulă în condiţii normale şi pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A3 Bucureşti – Ploieşti şi A4 Ovidiu – Agigea, precum şi pe DN 7, în staţiunile de pe Valea Oltului.

Majoritatea şoselelor de viteză sunt libere la această oră, anunţă Centrul Infotrafic.

______________

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă dimineaţa, pe DN 1, pe sensul de urcare spre Braşov, autoturismele mergând în coloană la Comarnic, dar şi la Buşteni, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Coloana de maşini de la Comarnic se întinde pe o distanţă de şase kilometri şi începe de la km 101 al DN 1, autoturismele rulând în zonă cu 20 – 30 km/h.

De asemenea, pe acelaşi sens de mers al drumului s-a format o coloană de maşini şi la Buşteni, pe o lungime de un kilometru.

Poliţiştii rutieri acţionează la faţa locului pentru dirijarea traficului.

Intervenţie pe A2

Circulaţia pe Autostrada Soarelui (A2) se desfăşoară normal, începând de sâmbătă, de la ora 8:30, după aproximativ 11 ore de la începerea intervenţiei pentru remedierea deformării care a apărut la km 17 al autostrăzii, pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, din cauza ridicării bruşte a două plăci de beton.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), remis sâmbătă Agerpres, suprafaţa carosabilă a fost readusă la nivel şi asfaltată, lucrările fiind efectuate de o echipă de 15 muncitori şi două utilaje.

„Deşi a fost impusă restricţie de viteză de 60 de km/h pe o porţiune de 200 de metri, circulaţia s-a putut desfăşura pe ambele benzi, pe întreaga perioadă în care s-a lucrat la remedierea suprafeţei benzii de urgenţă de la km 17 al A2. Pe tot parcursul intervenţiei, sectorul de drum în cauză a fost iluminat, semnalizat şi supravegheat de un echipaj al Poliţiei Rutiere, astfel încât lucrările să se poată desfăşura eficient şi în condiţii de siguranţă”, precizează CNAIR.

Potrivit sursei citate, directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, s-a deplasat la faţa locului şi a cerut intervenţia rapidă pe timp de noapte a muncitorilor şi utilajelor în zonă.