Combinaţii alimentare care fac minuni asupra sănătăţii şi ajută la slăbit rapid

Bem cafea dimineata pentru a te energiza fara sa stim ca exista o combinatie de alimente care ar putea inlocui cu succes cana de cafea de la prima ora. Si aceasta nu este singura alternativa...

05 iun. 2014, 03:37
Combinaţii alimentare care fac minuni asupra sănătăţii şi ajută la slăbit rapid

Painea integrala, rosiile, ceaiul verde, lamaia, ciupercile si spanacul sunt defel recunoscute ca alimente sanatoase, care au calitati nutritionale insemnate ce ne pot veni in ajutor impotriva bolilor. Insa tot aceste alimente, odata combinate, isi sporesc efectele benefice.

Painea integrala cu rosii, inlocuitor pentru cafea
Sa ne facem intelese: nu este vorba de paine alba de la brutarie, ci de paine alcatuita din cereale integrale. Aceasta contine fier, un mineral care ajuta la compaterea oboselii si la oxigenarea tesuturilor. Dar pentru ca fierul din painea integrala sa fie asimilat cum trebuie, are nevoie de vitamina C, iar rosiile contin din belsug aceasta vitamina. Din acest motiv, aceasta combinatie este un bun energizat, mai cu seama dimineata.

Ceaiul verde cu jumatate de lamaie stoarsa pentru slabit
Ceaiul verde cu lamaie ofera atat vitalitate, dar este si un bun adjuvant in curele de slabire. Ceaiul verde contine catechine, adica niste antioxidanti care contribuie la arderea grasimilor. Lamaia, in schimb, contine vitamina C care ajuta la absorbtia catechinelor in organism cu pana la 300%.

Continuarea pe Lyla.ro