Comercianţii care fac bani de pe urma lui Arsenie Boca, în vizorul autorităţilor. Numărul lor se va reduce

Autorităţile le-au pus gând rău comercianţilor care fac bani buni de pe urma miilor de pelerini care ajung zilnic la mormântul lui Arsenie Boca. Vânzătorii fără autorizaţie au fost amendaţi, iar autorităţile sunt decise să-i oblige pe toţi să intre în legalitate.

30 iul. 2015, 06:40
Comercianţii care fac bani de pe urma lui Arsenie Boca, în vizorul autorităţilor. Numărul lor se va reduce

Zeci de vânzători care desfăşoară activităţi de comerţ pe drumul judeţean ce duce la Mănăstirea Prislop nu au autorizaţie pentru astfel de activităţi.

Citeşte şi MĂRTURIA preotesei care a fost vindecată de părintele Arsenie Boca. Medicii nu îi dădeau nicio şansă VIDEO

Potrivit România TV, acesta este şi motivul pentru care preşedinteşe Consiliului Judeţean Hunedoara a anunţat deja că vrea să promoveze un comerţ legal şi civilizat. În consecinţă, în fiecare zi vor merge în zonă echipe formate din reprezentanţi ai poliţiei, jandarmeriei şi Oficiului pentru Protecţia Consumatorului , pentru a-i amenda pe cei care nu respectă legea. Numai în ultimele două zile au fost aplicate amenzi în valoare de aproximativ 8.200 lei.

Citeşte şi Studiu: Peste 90% dintre români au auzit de Arsenie Boca. Jumătate dintre ei cred că ar trebui canonizat

În fiecare weekend, numărul turiştilor care ajung la Mănăstirea Prislop este uriaş, aproximativ 20.000 de oameni mergând să se roage la mormântul părintelui Arsenie Boca.