Comisia SRI s-a sesizat după înregistrările lui Vlad Cosma: Vrem să ştim dacă Dragoş este angajat SRI

Publicat: Marţi, 13 Februarie 2018 18:07 // Actualizat: Marţi, 13 Februarie 2018 19:01 // Sursa: romaniatv.net

Claudiu Manda, şef al Comisiei de Control al SRI, a anunţat marţi că va trimite o adresă Serviciului prin care va cere detalii despre "Dragoş", persoana care apare în înregistrările făcute publice de Vlad Cosma şi dacă acesta e angajat SRI. Totodată, comisia vrea să ştie relaţia SRI- DNA Ploieşti.

"Legat de scandalul sau, mă rog, lucrurile apărute în spaţiul public în ultimele două zile, Comisia s-a sesizat şi am hotărât să trimitem către SRI o solicitare sau o întrebare dacă domnul Dragoş la care făcea referire domnul procuror Portocală este un angajat al SRI şi dacă da, care era natura relaţiilor între SRI şi unitatea de parchet de la DNA Ploieşti. Ne-am sesizat pentru că am văzut inclusiv în spaţiul public o astfel de referire, că Dragoş ar fi fost un ofiţer SRI şi vrem să ştim dacă este adevărat şi care era natura acestor colaborări", a declarat Claudiu Manda, şef al Comisiei de Control al SRI.

Citeşte şi Vlad Cosma anunţă noi înregistrări bombă: Pot să fac dovada cum a fost măsluit Dosarul Tony Blair. Domnul Onea era foarte speriat azi

În mass-media a circulat zilele acestea o înregistrare prezentându-l pe Vlad Cosma, care a arătat că procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea au încercat să inventeze dosare în baza unor "probe fabricate" unor oameni politici şi de afaceri, printre care şi lui Sebastian Ghiţă. Totodată, fostul deputat a dezvăluit cum procurorul DNA Ploieşti Lucian Onea i-ar fi cerut să modifice anumite documente şi probe care ar fi fost folosite ulterior în dosar.

La un moment dat, în înregistrare, Mircea Negulescu vorbeşte cu un anume Dragos pentru a se identifica dacă un număr de telefon este activ şi dacă persoana se află în ţară. În spaţiul public au apărut informaţii că acesta este un fost şef din cadrul SRI Prahova.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 feb 10:48
Răspunde | Votează email 0 email
VARVARA FILOFTEIA IUSTINA
REACTIA E CA AM GASIT VIERMI IN IAURTURILE CUMPARATE SI IN STICLA CU SUC LASAA IN CABINETUL MEDICULUI OFTALMOLOG CAT AM FACUT CONTROLUL: DRAGOSTEA NU E NICI UN SANTAJ CU SCOPURI MATERIALE; NICI O DEPENDENTA; NICIO DISTRACTIE NICIUN JOC MALEFIC NICI NU POT FI GEMENII FAVORIZATI IN DRAGOSTE FARA SA FIE FAVORIZATI IN CARIERA-NU AU NICIO NOIMA UNA FARA ALTA-DECAT DACA TE JOCI CU SENSURILE DRAGOSTEI IN DEFAVOAREA ALTORA:
1
EUR
4.6975
RON
19 Jan
noapte -2 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H