Compania care îţi oferă bonus de 300 euro la angajare şi un zbor dus-întors în Europa

Conectys face angajări în această perioadă. Compania oferă bonus de 300 euro fiecărui candidat selectat pe postul de asistent clienţi, care poate începe munca pe 20 februarie. Iată oferta de muncă la Conectys, precum şi profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori pentru posturile deschise în companie. 

RomaniaTV.net
11 feb. 2017, 10:45
Compania care îţi oferă bonus de 300 euro la angajare şi un zbor dus-întors în Europa

Conectys angajează 60 de oameni pe postul de asistent clienţi.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe excelente de Engleză, Franceză sau Maghiară, este pasionat de turism, are foarte bune abilităţi de comunicare, gândire logică. E, de asemenea, dispus să aibă program flexibil, ştie să lucreze la PC şi are spirit de echipă.
Candidaţii selectaţi pe acest post vor oferi asistenţă persoanelor care călătoresc în scop personal sau de serviciu, atât prin e-mail, cât şi telefonic.

Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi pe acest post, care pot începe munca la data de 20 februarie, bonus de 300 euro la angajare.
Angajatorii oferă în primul an de angajare fiecărui candidat selectat pe acest post un zbor dus-întors gratuit către o destinaţie aleasă din Europa. De asemenea, candidaţii selectaţi vor primi tichete de masă, abonament pentru servicii medicale private, dar şi reduceri la o săli de sport (fitness, aerobic, inot, tenis etc.).

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţurile de recrutare care pot fi accesate la acest link şi la acesta.

Conectys mai angajează în această perioadă şi specialişti asistenţă tehnică care cunosc la nivel avansat Engleza şi una dintre următoarele limbi străine: Turcă, Spaniolă, Franceză, Germană. Pentru detalii, click pe fiecare dintre limbile străine enumerate mai sus.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Conectys o găsiţi la acest link.