Compania de Drumuri, AMENDATĂ de Poliţie din cauza stării proaste a DN71

Administratorul DN 71 Târgoviște-Sinaia a fost amendat cu 3.000 de lei pentru starea proastă a drumului, respectiv neasigurarea stării de viabilitate a părții carosabile și pentru lipsa sistemelor de protecție a vehiculelor (parapete), informează un comunicat al Inspectoratului de Polițe Județean (IPJ) Dâmbovița. 

12 nov. 2016, 13:15
Compania de Drumuri, AMENDATĂ de Poliţie din cauza stării proaste a DN71

Zona DN 71 pentru care a fost aplicată amenda este Moroieni-Cota 1.000. Administratorul DN 71 este Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

”În cursul acestei luni, polițiștii de la Serviciul Rutier Dâmbovița au efectuat verificări cu privire la viabilitatea drumului național 71 Moroeni — Cota 1000. În urma neregulilor constatate, administratorul drumului public a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, respectiv pentru neasigurarea stării de viabilitate a părții carosabile și pentru lipsa sistemelor de protecție a vehiculelor (parapete) în zona lucrărilor de artă ( în zona podurilor și podețelor)”, se arată în comunicatul IPJ Dâmbovița.