Compania Fares se apără după acuzaţiile privind calitatea ceaiurilor: Un fost angajat a prezentat o situaţie denaturată

Compania Fares Orăştie, un producător de tradiţie pe piaţa ceaiurilor din România, a reacţionat la acuzaţiile privind calitatea îndoielnică a produselor sale. Producătorul de ceaiuri susţine că toată campania pornită împotriva sa vine de la un fost angajat cu care firma se află în litigiu.

RomaniaTV.net
28 iun. 2016, 14:34
Compania Fares se apără după acuzaţiile privind calitatea ceaiurilor: Un fost angajat a prezentat o situaţie denaturată

„Acuzațiile vehiculate în media referitoare la activitatea companiei Fares, au la bază informații tendențioase și incorecte, astfel că dorim să aducem următoarele clarificări. În primul rând, subliniem că toate produsele Fares respectă standardele de producție, sunt testate permanent și sunt conforme din punct de vedere microbiologic, fiind sigure pentru consum. Plantele sunt verificate să corespundă ca proprietăți în momentul în care ajung în fabrică sub formă de materie primă, de asemenea sunt procesate și depozitate în condiții igienice”, se arată într-un comunicat al companiei Fares.

Reprezentanţii Fares subliniază că „materialele și acuzațiile răspândite în spațiul public au la bază o acțiune premeditată a unui fost angajat al Fares”, care are ca scop denigrarea companiei şi dezinformarea opiniei publice, „motiv pentru care imaginile și informațiile furnizate sunt alterate și prezentate în mod trunchiat, denaturând realitatea”. „Avem motive serioase să ne îndoim de credibilitatea și de intențiile acestei persoane, întrucât a părăsit societatea în urma unei anchete interne care îl incrimina în cazul unui furt de materie primă. Mai mult, există o acțiune în justiție introdusă de societatea noastră pentru a opri aceste acțiuni defăimătoare ale fostului angajat, care aduc atingere asupra imaginii mărcii și produse lor Fares, în mod nejustificat”, se mai arată în comunicat, cu precizarea că până în prezent nu a avut loc niciun fel de incident legat de consumul produselor Fares.

„Îi asigurăm pe consumatori că toate produsele noastre sunt supuse unor controale riguroase de calitate, iar buletinele de analiză generate sunt disponibile pentru a fi consultate de autorități sau de alte părți interesate, în cadrul departamentului nostru de control. Pentru a-i asigura pe consumatori de calitatea și siguranța produselor noastre, îi invităm pe cei interesați să ne viziteze fabrica, unde le vom putea oferi mai multe clarificări și informații concrete despre activitățile noastre”, conchid reprezentanţii Fares.