Compania în care în cel mult trei ani de la angajare câştigi 4.000 lei lunar

O companie care activează în industria de mase plastice caută tineri absolvenţi de Mecanică care-şi doresc să aibă carieră în domeniul matriţe şi injecţie de mase plastice. Compania se angajează să formeze tinerii şi să le crească progresiv salariul până la 6.000 lei pe lună în cinci ani de la angajare. 

RomaniaTV.net
06 apr. 2016, 06:06
Compania în care în cel mult trei ani de la angajare câştigi 4.000 lei lunar

Interpart Production, companie care activează în industria de mase plastice, angajează proiectanţi de matriţe injecţie mase plastice. 

Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent al unei facultăţi publice de Mecanică, e pasionat de inginerie şi proiectare , e dornic să înveţe inginerie, matriţe şi injecţie de mase plastice.
Candidaţii vor începe cu un salariu net de 1.500 lei lunar, salariul urmând să crească progresiv până la 4.000 lei net lunar în cel mult trei ani de la angajare, şi 6.000 lei pe lună în cinci ani de la angajare.
Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat aici.

Un dezvoltator imobiliar angajează meseriaşi constructori care să supravegheze construcţiile din Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are permis de conducere categoria B şi spirit de lider. 
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în domeniu. Angajatorii oferă candidaţilor salariu stabil de 2.300 lei la care se adaugă bonusuri.
Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.