Compatibili până la moarte. Combinaţii de zodii care se potrivesc de minune

Cunoaste deja toata lumea compatibilitatile dintre zodii. Sunt legate semnele zodiilor: aer, apa, pamant, foc. Exista insa si compatibilitati in functie de planeta care guverneaza zodia.

RomaniaTV.net
01 oct. 2015, 08:43
Compatibili până la moarte. Combinaţii de zodii care se potrivesc de minune

Practic, e vorba despre gasirea adevaratei jumatati lipsa. Iata care sunt cele mai tari combinatii de zodii:

Gemeni si Fecioara

Fiind semne total diferite, unul de aer si unul de pamant, ai zice ca nu prea au nimic in comun. Doar ca stau amandoi sub semnul lui Mercur, motiv pentru care se pricep amandoi la comunicare, ceea ce reprezinta cheia unei relatii. Chiar daca pentru calculatul nativ din Fecioara cel din Gemeni pare mult prea dornic de libertate si cu capul in nori, iar cel din urma ar prefera in principiu o persoana mai plina de viata, totusi, daca reusessc sa treaca de inconvenientele de suprafata, pot realiza un cuplu magic.

Citeşte şi Află la ce boli eşti predispus, în funcţie de zodia ta şi care sunt cauzele

Berbec si Scorpion

Doi ambitiosi, doua pietre tari care ai zice ca nu au ce cauta impreuna, mai ales daca stai sa te gandesti ca unul e semn de foc si unul de apa. Iar apa stinge focul. Doar ca amandoi sunt zgomotosi si pasionali. Din fericire, desi amandoi simt nevoia sa fie invingatori, fiecare are domeniul lui in care vrea sa se afirme. De aceea si ajung sa se incurajeze reciproc, pentru ca stiu ca au obiective in directii contrare. Sexual, si Berbecul si Scorpionul au un apetit insatiabil, energie si pasiune.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.