Compatibilităţile zodiilor în 2015: Cine SE VA IUBI şi CINE SE VA CERTA

HOROSCOP: În acest an, pentru anumite semne zodiacale se aud clopoței de nuntă, pentru altele se anunță adevărate furtuni în cuplu. Vezi care sunt compatibilitățile zodiilor în 2015: cu cine e bine să ia mai mult legătura fiecare zodie și de cine trebuie să se ferească, scrie teotrandafir.com.

30 ian. 2015, 06:59
Compatibilităţile zodiilor în 2015: Cine SE VA IUBI şi CINE SE VA CERTA

BERBEC
În 2015, Berbecul va avea o mulțime de surprize: călătorii în cuplu plănuite pe ultima sută de metri, poate chiar vestea nașterii unui bebeluș și mutarea într-un alt oraș ori altă țară. Zodiile cu care Berbecul va fi compatibil în 2015 sunt: Leii, Gemenii și Săgetătorii. Trebuie să se ferească de: Raci și Capricorni

TOP 3 ZODII care se gândesc mereu la BANI

TAUR
Anul acesta Taurul va atinge apogeul experiențelor sale sexuale și asta îl va face mândru. Cu toate acestea, va veni momentul, prin septembrie, când vor realiza că sexul nu este totul și vor dori o persoană care să le fie alături mai mult decât cu trupul. Taurii vor fi compatibili cu: Racii, Fecioarele, Capricornii și Peștii și trebuie să îi evite pe: Lei și Vărsători

GEMENI
În 2015, Gemenii vor cădea pe locul al doilea, partenerul dominându-i tot mai tare. Aceștia vor realiza că sunt manipulați și e posibil să rupă orice legătură cu persoana iubită pentru a-și reface energia și a-și recăpăta independența. Zodiile cu care Gemenii sunt compatibili în acest an sunt: Berbecii, Leii, Balanțele și Vărsătorii. Zodiile cu care intră în conflict sunt: Leii, Racii și Balanțele.

Horoscopul lunii februarie 2015: Află previziunile pentru zodia ta

RAC

Racul va fi mulțumit de viața amoroasă destul de fluctuantă din acest an. Se vor gândi serios la nuntă undeva în luna aprilie, plânuind toate detaliile împreună cu persoana iubită. Vor fi compatibili cu: Fecioarele, Taurii, Scorpionii și Peștii. Trebuie să stea departe de: Berbeci și Balanțe.

LEU

Nativii acestei zodii trebuie să țină cont de faptul că a apus de mult timp perioada în care Leul era supranumit regele junglei. Leul se va înțelege bine în 2015 cu: Berbecii, Gemenii, Balanțele și Săgetătorii și se va lua la harță cu: Taurii și Scorpionii.

FECIOARĂ
Fecioarele nu vor duce lipsă de idei pentru a pune în practicare toate fanteziile sexuale, cu toate că vor încerca să nu pună suflet la fiecare partidă de amor. Fecioarele se vor îndrăgosti și dezîndrăgosti repede, așa cum deja sunt obișnuite. Anul 2015 aduce o bună înțelegere cu Racii, Taurii, Scorpionii și Capricornii. Se vor înțelege prost cu Gemenii și Săgetătorii.

Citeşte continuarea zodiacului pe teotrandafir.com