Compatibilitate zodii: în dragoste, sex şi carieră. De ce se înţeleg Taurii cu Fecioarele

Oricine îşi doreşte să aibă parte de o relaţie de succes, iar pentru asta, compatibilitatea este cel mai important ingredient. Prin definiţie, a fi compatibil este atunci când două sau mai multe persoane se potrivesc, se înţeleg fără să apară probleme sau conflicte. Bineînţeles, asta nu înseamnă că dacă doi parteneri sunt în contradicţie cei doi sunt incompatibili. Până la urmă, nu trebuie să-ţi fie teamă să gândeşti diferit. Asta te face unic.

18 oct. 2018, 12:18
Compatibilitate zodii: în dragoste, sex şi carieră. De ce se înţeleg Taurii cu Fecioarele

Sunt foarte multe moduri prin care două persoane pot fi compatibile, dar pentru cei nerăbdători să afle ce le pregătesc astrele la fiecare început de lună, cea mai importantă este compatibilitatea între zodii.

Citeşte şi Cele mai păcătoase zodii de femei. Îi joacă pe bărbaţi pe degete

COMPATIBILITATE BERBEC (21 martie- 19 aprilie)

Berbecii sunt compatibili cu: Vărsător, Săgetător, Leu şi Gemeni

Wow! Uite câte opţiuni ai! Motivul pentru care se întâmplă asta este pentru că eşti o fire interesantă cu o personalitate plină de magnetism.

COMPATIBILITATE TAUR (20 aprilie- 20 mai)

Taurii sunt compatibili cu: Fecioară şi Peşti

Taurii au tendinţa să fie extrem de încăpăţânaţi, ceea ce îi face să nu fie agreaţi de toţi cei din jur. În schimb, nativii Fecioară şi Peşti sunt suficient de puternici încât să ţină frâu unui Taur mofturos. În felul acesta, reuşesc să transforme o relaţie cu năbădăi într-o romantică poveste de dragoste.

COMPATIBILITATE GEMENI (21 mai- 20 iunie)

Gemenii sunt compatibili cu: Vărsător şi Balanţă

Chiar dacă nativul Gemeni are dublă personalitate, acest lucru reprezintă o atracţie pentru nativii Vărsător şi Balanţă. În plus, Gemenii se înţeleg perfect şi cu alţii din aceeaşi zodie, pentru că relaţia dintre ei pare a fi una în oglindă- mereu ştiu care este următoarea mişcare.

COMPATIBILITATE RAC (21 iunie- 22 iulie)

Racii sunt compatibili cu: Scorpion şi Peşti

Pentru că nativul Rac tinde să fie puţin gelos şi uneori în căutare de atenţie, Scorpionul ştie cum să gestioneze astfel de situaţii. Pe de altă parte, nativul Peşti poate fi un partener perfect pentru o relaţie unde dramele nu au ce căuta.

COMPATIBILITATE LEU (23 iulie- 22 august)

Leii sunt compatibili cu: Săgetător, Balanţă, Gemeni, Berbec

În dragoste, Leul este cel care comandă (ca-n orice altceva, de altfel), iar alături de toate aceste zodii împarte o caracteristică similiară: dominarea. Să nu uităm că în aceste mixuri, pasiunea ajunge la un alt nivel.

Continuarea articolului pe one.ro.