COMPATIBILITATEA ZODIILOR în 2015. Află cu cine te potriveşti cel mai bine în plan amoros

Compatibilitatea zodiacala poate juca un rol important cand vine vorba de inceperea unei relatii amoroase, potrivit perfecte.ro. De aceea, nu ezita sa verifici ce iti rezerva astrele in plan amoros pentru anul 2015.

17 dec. 2014, 15:13
COMPATIBILITATEA ZODIILOR în 2015. Află cu cine te potriveşti cel mai bine în plan amoros

BERBEC

Nu mai e cazul sa-ti spunem ca femeile Berbec sunt pasionale, ba chiar explozive. Asta o stii si tu. Ai nevoie in permanenta de o provocare, deci de un partener redutabil, care sa faca fata personalitatii tale.

Desi se spune ca in relatia Berbec-Berbec pot aparea oricand ciocniri din care nu poate exista decat un invingator, in 2015 astrele iti surad si te vei intelege de minune cu un seaman.

Intre doi Berbeci poate exista o relatie plina de pasiune, dar cu mici probleme pe care le veti depasi daca va iubiti cu adevarat.

TAUR

Femeile nascute sub semnul zodiacal Taur simt nevoia unui partener care sa le ofere sentimentul de stabilitate si intelegere. Vor, de asemenea, un barbat care sa le respecte deciziile, fara sa incerce sa isi impuna propriul punct de vedere.

Taurii sunt foarte compatibili in 2015 cu Pestii, asa ca nu ezita sa-i oferi o sansa celui care va incerca sa-ti intre in gratii si s-a nascut sub acest semn zodiacal. Relatia Taur-Pesti are sanse de reusita, chiar daca Pestilor le lipseste simtul practic, ceea ce poate fi foarte descurajator pentru Taur.

GEMENI

Femeia din zodia Gemeni se poate plictisi cu usurinta si poate fi fericita doar alaturi de cineva cu care se poate distra tot timpul. In general, este foarte compatibila cu barbatii din zodia Berbec, Leu, Sagetator si Varsator, insa in 2015 trebuie sa-i dea o sansa Varsatorului.

De ce va functiona o relatie amoroasa intre cele doua semne? Gemenii si Varsatorul sunt amandoi originali si iubesc varietatea. Cuplul va fi avid de distractii, iar cu efort din partea amandurora, combinatia va fi extrem de placuta pentru amandoi.

TAUR

Nativele din Rac sunt romantice, iar femeile din aceasta zodie au nevoie de sustinerea si dragostea partenerului lor. Adora sa faca si sa si primeasca mici cadouri sau gesture dragute, dar mai ales sa se simta pretuite si alintate.

De aceea, in 2015 viata lor amoroasa va functiona de minune daca isi vor alege o jumatate care s-a nascut sub semnul zodiacal Taur. Acesta va fi partenerul ideal avand in vedere ca amandoi aveti firi statornice, care apreciaza mancarurile fine, lucrurile de calitate si investitiile bune. 

Impreuna, Racul si Taurul pot gasi fericirea.

LEU

Pasionale si greu de stapanit, femeile din zodia Leu au nevoie de libertate maxima, dar vor, in acelasi timp, un partener la fel de impunator ca ele. Il vor accepta insa pe acesta cu o conditie: el sa nu le eclipseze niciodata.

In 2015, Leoaicele se vor intelege de minune in plan amoros cu barbatii nascuti in Sagetator. Acesta este partenerul ideal mai ales ca si Leul si Sagetatorul se dau in vant dupa aventura si sunt neintrecuti la cheltuit bani. Mare grija insa la finante! Sa nu ajungeti la sapa de lemn.

FECIOARA

Fecioara isi doresc alaturi un partener care sa gandeasca logic si care nu se lasa ghidat de impulsuri. In mod normal, ele formeaza cupluri ideale cu cei din zodiile Taur, Rac, Scorpion, Capricorn. 2015 vine cu o partida care nu va da gres, adica un domn din Capricorn.

Uniunea dintre Fecioara si Capricorn se anunta excelenta deoarece ambii sunt organizati si au simt practic. Frica de lipsuri materiale ii va uni intr-o relatie de lunga durata.

BALANTA

Gratioasa si diplomata, femeia Balanta reprezinta un ideal pentru majoritatea barbatilor, iar acestia se vor simti foarte bine in compania ei. De obicei, cele mai reusite cupluri le face cu cu cei din zodiile Gemeni, Leu, Sagetator si Varsator. Anul acesta, norocul ii va surade in plan amoros daca va incepe o relatie cu un Leu.

Balanta si Leul au stiluri de viata asemanatoare si sunt amandoi dependenti de sex. Stilul socant al Leului si firea rafinata a Balantei fac casa buna, asa ca cei doi vor forma un cuplu minunat.

SCORPION

Loiala si dinamica, femeia Scorpion este din multe puncte de vedere iubita perfecta. Ea isi doreste un barbat care sa ii inteleaga spiritul independent si care sa o aprecieze la adevarata ei valoare. In 2015, un Taur va fi cel care va reusi sa-i creeze senzatia de fluturi in stomac. Si nici nu e greu de inteles de ce. 

Scorpionul si Taurul sunt firi total diferite si totusi se pot intelege de minune. Taurul este destul de stabil si de loial pentru a satisface firea zbuciumata a femeii din Scorpion, iar ambii parteneri apreciaza relatiile pe termen lung, fiind dispusi sa faca tot felul de compromisuri pentru ca legatura amoroasa sa mearga.

SAGETATOR

Nativele zodiei Sagetator accepta schimbarea cu bratele deschise si chiar o cauta in mod deliberat uneori. Ce inseamna acest lucru? Ca femeia acestei zodii are nevoie de un partener care sa tina pasul cu ea si care nu se sperie prea usor. Cine e norocosul ca ii va sta alaturi in 2015? Berbecul. Amandoi iubitori de distractie si aventura, Sagetatorul si Berbecul sunt cu siguranta compatibili. Ambilor le place sa isi vada de treaba si deseori raman prieteni chiar si dupa ce fiecare si-a ales un alt drum.

Nu va fi cazul in 2015 de scenarii cu final nefericit intrucat se anunta o relatie reusita pentru cei doi.

CAPRICORN

Rabdatoare si ambitioasa, femeia Capricorn are nevoie de un partener care s-o inteleaga si s-o ajute sa se ridice, nu sa ii puna piedici. De asemenea, el nu trebuie sa fie niciodata gelos pe succesul ei deoarece acest lucru o va enerva la culme. Partenerul ideal pentru 2015? Scorpionul.

O relatie intre Capricorn si Scorpion nu doar ca nu va fi rea deloc, ci Capricornul si Scorpionul se vor intelege perfect si vor aprecia aceleasi valori. Din punct de vedere sexual, totul va fi superb.

VARSATOR

Inteligente si inventive, femeile din zodia Varsator sunt extrem de independente. Daca partenerul lor incearca prea mult sa le controleze, acestea vor incheia relatia fara niciun regret.

In 2015, cel mai bun candidat pentru o relatie amoroasa va fi un barbat nascut sub semnul Balantei. Varsatorul si Balanta formeaza un cuplu potrivit si fizic si mental si vor avea o legatura inflacarata, lipsita de tensiuni. Va exista totusi o mica problema, pe care cei doi o vor rezolva prin comunicare si respect: obiceiul Varsatorului de a cheltui va trebui temperat de Balanta.

PESTI

Femeile din zodia Pesti sunt devotate si intelegatoare, fiind un adevarat sprijin pentru familiile lor. Pestii si Racul au fost facuti unul pentru celalalt, mai ales ca dau ambii dovada de sensibilitate, sunt sensibili si uneori le place sa isi mila. 

Pestii si Racul pot forma un cuplu de durata, dar trebuie sa aiba grija intrucat sunt amandoi cam pesimisti si plini de toane.