Concediu gratuit pentru cei mai harnici 2.500 de angajaţi. Un chinez a cheltuit 7 mil de euro pentru a-şi motiva oamenii

Generos peste măsură, patronul unei companii, un miliardar chinez, a cheltuit 7 milioane de euro pentru ca 2.500 dintre cei mai buni angajaţi ai săi să petreacă o săptămână de vis în Spania. Avion, cazare, plimbări, mese şi chermeze. Costul a fost suportat din bugetul companiei.

05 mai 2016, 13:59
Concediu gratuit pentru cei mai harnici 2.500 de angajaţi. Un chinez a cheltuit 7 mil de euro pentru a-şi motiva oamenii

Zeci de avioane cu angajaţi ai companiei chineze la bord au aterizat pe aeroportul din Madrid. Ei sunt cei mai harnici 2.500 de angajaţi ai companiei, pe care şeful s-a hotărât să-i recompenseze.

Potrivit România TV, patronul chinez nu a făcut rabat de la nimic. A închiriat 1.650 de camere în hoteluri de cinci stele din Madrid şi îi va duce în vizită pe angajaţi la Toledo şi Barcelona. Deşi au totul plătit, consultanţii spanioli pe turism spun că fiecare dintre cei 2.500 de angajaţi va cheltui, în medie, 1.000 de euro la cumpărături.

Oaspeţii se vor delecta cu sangria, flamenco şi coride, apoi vor lua prânzul în centrul Madridului, unde special pentru ei se vor găti cantităţi uriaşe de paella, mâncarea tradiţională valenciană.

„Vrem să ne motivăm angajaţii şi să le mulţumim pentru treaba excelentă pe care au făcut-o în ultimul an”, Li Zong Min, vicepreşedintele companiei.

Anul trecut, compania chineză specializată în biotehnologii a trimis jumătate din angajaţii săi, adică peste 6.400 de oameni, în concediu GRATUIT în Franţa.