Concert caritabil pentru victimele de la Colectiv, la doi ani de la tragedie

Asociaţia Colectiv GTC 3010 organizează pe 30 octombrie 2017 un concert caritabil pentru victimele din clubul Colectiv, pentru a ţine trează memoria acelei zile prin organizarea unui eveniment anual.

23 oct. 2017, 07:00
Concert caritabil pentru victimele de la Colectiv, la doi ani de la tragedie

Prin intermediul acestui eveniment, Asociatia doreste sa ofere ajutor celor care inca au nevoie de sprijin si, de asemenea, doreste ca un numar de trupe sa cante pentru cei care si-au pierdut viata in tragedia din clubul Colectiv. Pretul unui bilet va fi de 50 RON.

Citeşte şi COLECTIV, doi ani de durere şi disperare. Supravieţuitorii povestesc prin ce chinuri groaznice trec: Sunt aşa, în două lumi, să zic

Bilete vor putea fi achizitionate in avans de pe site-ul iabilet.ro sau la intrare in ziua evenimentului, in limita locurilor disponibile.

Fondurile si donatiile obtinute in urma evenimentului vor fi folositi atat in beneficiul victimelor din Colectiv, la decontarea tratamentelor si a facturilor medicale, cat si in organizarea evenimentului de anul viitor, dorindu-se ca evenimentul „Concert 3010” sa fie realizat an de an.

Nevoile victimelor sunt mari si pe termen nedeterminat. Rolul nostru este acela de a-i ajuta sa treaca cat mai usor peste suferinta existenta.

Demersului nostru s-au alaturat mai multe formatii ce vor sustine concerte acustice in seara respectiva: Jinxy Von D’ers, Gray Matters, Breathelast, Days of Confusion, Luna Amara, Coma, Pixels, CCSE, Subcarpati.

Concertul va avea loc la Arenele Romane, de la ora 18.00, în data de 30 octombrie.

Citeşte şi Nou termen în dosarul Colectiv: Instanţa va decide dacă statul român va garanta plata despăgubirilor