CONCORDIA CHIAJNA – CSU CRAIOVA 1-3

CONCORDIA CHIAJNA - CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Universitatea Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 20.00, în Ilfov, pe Concordia Chiajna, acesta fiind ultimul duel al etapei a 18-a din Liga I. Meciul este live şi pe RomaniaTV.net

06 dec. 2018, 14:51
CONCORDIA CHIAJNA – CSU CRAIOVA 1-3

CONCORDIA CHIAJNA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Concordia Chiajna primeşte vizita Universităţii Craiova, joi, la 20:00, în meciul care încheie etapa intermediară a Ligii 1 – runda cu numărul 18. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1, Digi Sport 1, Look Plus şi RomaniaTV.net.

Meciul are o însemnătate mare pentru trupa lui Devis Mangia, care a revenit cu victorie, 1-0 cu Dunărea Călăraşi, după înfrângerea de la Botoşani, scor 1-2, eşec care oprise o serie de şapte meciuri în care alb-albaştrii au punctat în clasament. O victorie în fieful Chiajnei ar fi al doilea succes consecutiv pentru „lei” şi ar aduce un mare plus de moral în perspectiva unei noi serii pozitive ce ar permite urmărirea echipelor aflate în fruntea clasamentului. Un succes ar însemna totodată şi revanşa pentru meciul tur, când ilfovenii au plecat cu toate punctele din Bănie după ce s-au impus cu 1-0, graţie unui gol marcat de Gorobsov în minutul 80. Acel meci a fost foarte tensionat, necunoscutul arbitru Ionuţ Coza eliminându-l atunci pe Isaak Donkor în minutul 18, după un fault comis la mijlocul terenului, în timp ce alţi patru jucători ai Craiovei şi cinci ai Chiajnei au fost avertizaţi cu cartonaşe galbene. Ca un făcut, Donkor nu va juca nici de această dată contra Chiajnei, fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, la fel ca Alex Mitriţă.

CONCORDIA CHIAJNA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Statistica e de partea oltenilor

Concordia Chiajna şi Universitatea Craiova s-au întâlnit în Liga I de 11 ori, două victorii au fost contabilizate de ilfoveni, patru de olteni, iar cinci meciuri s-au încheiat cu remize. Pe terenul său, Concordia a înregistrat o victorie, două meciuri s-au încheiat la egalitate, iar în două Universitatea a luat toate punctele.

Meciul de astăzi ar consemna primul duel dintre Dorinel Munteanu şi Devis Mangia. „Ne aşteaptă un meci dificil, atât din pricina valorii Concordiei Chiajna, cât şi din cauza vremii şi a gazonului particular, pentru că este diferit să joci pe artificial. Acestea nu sunt scuze, avem destule calităţi pentru a câştiga. Pentru mine e important că echipa mea vrea să meargă şi să câştige acest meci”, a subliniat antrenorul Devis Mangia.

În privinţa loturilor, media de vârstă a Concordiei este de 27 de ani şi 6 luni, în timp ce Universitatea Craiova are 24 de ani şi 8 luni.

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a desemnat central pe Marcel Bîrsan (Bucureşti), asistenţi vor fi Marius Nicoară (Severin) şi Mihai Marius Marica (Bistriţa), iar rezervă Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi). Observator pentru arbitraj a fost numit Augustus Constantin (Vâlcea), în timp ce LPF l-a delegat pentru joc pe Mircea Călin (București).

CONCORDIA CHIAJNA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING

Oltenii merg la Chiajna cu gândul la revanşă. În tur, ilfovenii s-au impus cu scorul de 1-0 pe „Ion Oblemenco”, graţie unui super gol marcat pe final de Nicolas Gorobsov. În acea partidă, Craiova a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 19, după eliminarea lui Isaac Donkor.

Meciul de joi seară le găseşte pe cele două echipe în poziţii cu totul şi cu totul diferite în clasament. Craiova ocupă locul al patrulea, cu 29 de puncte, şi are şansa de a se apropia de următoarele două clasate, FCSB şi Viitorul încurcându-se în această rundă. De cealaltă parte, Chiajna se află pe penultima poziţie, cu 17 puncte, la şase puncte avans de „lanterna roşie” FC Voluntari. 

CONCORDIA CHIAJNA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING

„Este un meci dificil, pentru valoarea echipei Concordia, dar şi pentru vreme, care este particulară în această perioadă, şi pentru gazon, care este diferit faţă de normal. Dar nu sunt scuze. Este un meci dificil, dar avem calităţile pentru a câştiga acest meci”, a declarat antrenorul Craiovei, Devis Mangia.

La rândul său, Dorinel Munteanu a spus: „Nu am accidentaţi, nu am suspendaţi şi sunt convins că voi face cel mai bun 11”.

Suspendat pentru meciul cu Concordia, Mitriţă riscă să rateze finalul anului: „Aşa are glezna!

Tehnicianul Devis Mangia se confruntă cu probleme de efectiv înaintea meciului cu Concordia, din etapa a 18-a. Isaac Donkor este în continuare accidentat, în timp ce Alexaandru Mitriţă este suspendat pentru partida de la Chiajna. Golgheterul oltenilor acuză şi unele probleme medicale, iar tehnicianul Devis Mangia se teme să nu îl fi pierdut pentru tot restul anului.

„Mitriţă este suspendat, dar nu era pregătit să joace. Are glezna aşa! Nu ştiu ce i s-a întâmplat, ştiu doar că a venit cu glezna aşa. S-a antrenat foarte puţin astăzi.

Este un meci dificil, pentru valoarea echipei din Chiajna, dar şi pentru starea vremii şi pentru gazon, care este diferit faţă de cel cu care suntem obişnuiţi. Este un meci dificil, dar avem calităţile pentru a cştiga acest meci”, a explicat Mangia la conferinţa de presă.