CONCORDIA CHIAJNA – RAPID 0-0: Fanii giuleşteni au aruncat cu banane în Wellington VIDEO

CONCORDIA CHIAJNA - RAPID 0-0: Rapidul riscă o suspendare dură din partea comisiilor, după gesturile rasiste ale suporterilor la meciul cu Chiajna, scor 0-0.

04 oct. 2014, 10:47
CONCORDIA CHIAJNA – RAPID 0-0: Fanii giuleşteni au aruncat cu banane în Wellington VIDEO

În minutul 59, Wellington a fost lovit din tribună cu o banană de fanii „vişiniilor”. În momentul în care a încercat să îi explice ce i s-a întîmplat, atacantul ilfovenilor a primit cartonaşul galben din partea lui Marian Balaci. Narcis Răducan, preşedintele celor de la Chiajna, a vorbit despre incident la Look TV: „Wellington plînge în vestiar după ce fanii rapidişti au aruncat cu o banană în el!”.

Click aici pentru VIDEO!

Atacantul brazilian a povestit ce s-a întîmplat în minutul 59, cînd şi-a dorit să iasă de pe teren din cauza scandărilor suporterilor rapidişti. „Normal că m-au afectat scandările. Soţia şi copilul meu au fost la meci. Păcat, pentru că a fost un meci frumos. E incredibil, nu ştiu ce să zic. Nu sînt eu maimuţă sau ce au mai strigat ei. Am vorbit cu arbitrul şi am luat galben. Înseamnă că eu am greşit. Nu ştiu ce mai pot să fac. E prima dată cînd mi se întîmplă aşa ceva.

Nu poţi să te concentrezi 100% cînd ţi se strigă astfel de lucruri. Asta e. Niciodată nu mi-am dorit în viaţa mea să dau un gol aşa cum mi-am dorit azi. E un moment greu, dar trebuie să trec peste asta. Dacă eu am greşit, atunci îmi cer scuze. Sper să se facă dreptate. Mi-a fost greu să îi explic copilului meu, pentru că m-a întrebat de ce au aruncat cu banana în mine. Nu sîntem la grădina zoologică!”, a răbufnit Wellington în direct la Look TV.

Cele două echipe au același număr de puncte (8), însă Chiajna a strâns doar două pe teren propriu, nereușind nicio victorie până acum acasă.

Rapid și-a schimbat antrenorul în această săptămână, Marian Rada înlocuindu-l pe Ionel Ganea. Giuleștenii au suferit patru înfrângeri la zero în ultimele cinci etape, bifând și o victorie, cu un gol marcat în prelungiri, împotriva lui U Cluj.

CONCORDIA CHIAJNA – RAPID LIVE VIDEO LOOK TV, vineri, 3 octombrie 2014 LIVE VIDEO AICI

Este primul meci direct dintre cele două formații de la barajul de promovare în prima ligă pe care l-au susținut în iulie anul trecut și pe care Rapid l-a câștigat la capătul reprizelor de prelungiri.

Concordia Chiajna întâlnește, pe teren propriu, Rapid, în cea de-a 10-a etapă din Liga 1, de la ora 21:00, LIVE pe RomaniaTV.net

Vineri, 3 octombrie:
FC BRASOV -CSMS IASI, ora 18,30 – LOOK PLUS
CHIAJNA –RAPID, ora 21,00 – LOOK TV

Sâmbătă, 4 octombrie:
CEAHLAUL PIATRA NEAMT- FC BOTOSANI, ora 16.00 – LOOK PLUS
U. CLUJ-PANDURII TIRGU JIU, ora18,30 – LOOK TV
PETROLUL PLOESTI – GAZ METAN MEDIAS, ora 21.00 – LOOK TV

Duminică, 5 octombrie:
OTELUL GALATI -STEAUA BUCURESTI, ora 16.00 – LOOK TV
ASTRA –VIITORUL, ora 18,30 – LOOK PLUS
DINAMO BUCURESTI – CSU CRAIOVA, ora 21,00 – LOOK PLUS

Luni, 6 octombrie:
ASA TÂRGU MURES – CFR CLUJ, ora 21,00 – LOOK TV