Concurent X FACTOR în stare gravă după incendiul de la Colectiv

Alex Plingu, concurentul de la X Factor, se numără printre victimele tragediei de la clubul Colectiv. Acesta trăieşte de câteva zile clipe de coşmar, după ce starea sa de sănătate s-a agravat. Deşi se simţea mai bine, brusc i s-a încleştat gura şi nu a mai putut să vorbească.

10 nov. 2015, 16:14
Concurent X FACTOR în stare gravă după incendiul de la Colectiv

Alex este internat la Spitalul Bagdasar Arseni cu arsuri de gradul II pe mână, pe coapse şi pe spate, o ureche este carne vie, iar un picior e zdrobit in ultimul hal. Mai mult, surse de la clinica sustin ca situatia lui s-a agravat dupa operatie, scrie wowbiz.ro

„Sunt momente cand Alex nu mai poate sa vorbeasca si nici nu mai mananca pentru ca i se inclesteaza gura, probabil de la atatea medicamente pe care le ia din cauza durerilor. E hranit, de multe ori, prin perfuzii. Mama lui este cea care il ajuta, sta langa el mereu si incearca sa ii sustina moralul, insa, mai este mult pana o sa fie cel dinainte de nenorocirea din Colectiv”, au dezvaluit apropiatii cantaretului.

Alex a avut ghinionul să se afle în club în noaptea în care a avut loc incendiul de la Colectiv. Acesta se numără printre victimele tragediei, iar medicii spun că starea sa s-a agravat în ultimele zile.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Medicul Radu Zamfir, prelevare de piele de la un bărbat de 59 de ani pentru victime