CONCURS DIRECTORI 2016. Suspans după afişarea rezultatelor, sunt mai mulţi candidaţi admişi pe un post

REZULTATE CONCURS DIRECTORI. O parte din candidaţii la postul de director de şcoală, au susţinut zilele trecute, proba CV-ului şi a interviului. Inspectoratele au afişat rezultatele pentru fiecare şcoală.

25 oct. 2016, 08:53
CONCURS DIRECTORI 2016. Suspans după afişarea rezultatelor, sunt mai mulţi candidaţi admişi pe un post

REZULTATE CONCURS DIRECTORI. Directorii de şcoli din Arad au început săptămâna cu bine. Niciunul nu a fost respins luni în concursul pentru ocuparea funcţiei de director în sistemul de învăţământ preuniversitar. E drept că au fost doar 5 candidaţi dar fiecare a trecut cu bine de cele două probe. Astfel au aradon.ro, echipa completă cei de la Colegiul Naţional „Vasile Goldiş” (director Marius Gondor, adjunct Diana Duca), cei de la Liceul Tehnologic „Ştefan Hell” din Sântana (director Mircea Căruntu şi adjunct Ana Honiges) şi directorul de la Şcoala Gimnazială Hălmăgel (prof. Ana-Maria Ilisia). VEZI AICI: Rezultatele Candidaților 24.10.2016.

Nu acelaşi lucru s-a întâmplat în Constanţa unde sunt mai mulţi candidaţi admişi pe un post.

În funcţie de cum au fost programaţi, timp de cinci zile, săptămâna trecută, candidaţii la posturile de director şi director adjunct au susţinut poba de CV şi interviul în faţa comisiei de concurs.

Vezi şi: REZULTATE CONCURS DIRECTORI: Ce punctaje au obţinut candidaţii în ţară. Cum se poate face contestaţie

Deşi după proba scrisă care le-a dat multe emoţii, aceasta ar fi trebui trecută mult mai lejer, iată că au fost şi candidaţi respinşi în cea mai mare parte de la unităţile de învăţământ preşcolar.

Potrivit observator.ro, nu au obţinut punctajul de trecere şi au fost declaraţi picaţi cei care au candidat pentru funcţiile de conducere la: Grădiniţa cu Program Prelungit „Steluţele mării”, Grădiniţa PP „Norocel”, GPP „Lumea Poveştilor”, GPP „Gulliver”, GPP nr.3 Mangalia, GPP „Sf.Maria” Cumpăna, dar şi de la Şcolile Gimnaziale 22 „I.C. Brătianu”, nr.33 „Anghel Saligny”, Liceul Teoretic „Vasile Pârvan”, Liceul Teoretic Băneasa, liceele tehnologice din Dobromir şi Deleni.

Sunt însă şi situaţii în care mai mulţi candidaţi au fost admişi pe un singur post, însă rezultatul final va face diferenţa astfel că deocamdată este suspans.

REZULTATE CONCURS DIRECTORI. Spre exemplu, pentru postul de director la Liceul Teoretic „Decebal” au candidat şi au fost admise ambele candidate, respectiv Adriana Chiraţcu şi Liliana Svinarciuc, iar la Şcoala Gimnazială Nr. 12 „B.P.Hasdeu” au fost admişi pentru postul de director trei candidaţi şi tot trei pentru cel de adjunct. Pe când la Platul Copiilor, cei care au asigurat până acum conducerea instituţiei, Cosmin Badea şi Roxana Mitan au fost admişi pentru funcţiile de director şi cel de adjunct, iar un al treilea candidat promovat tot pe aceste funcţii este Cristina Barabas.

REZULTATE CONCURS DIRECTORI. Şi în Bucureşti, profesorii care doresc să fie directori sau directori adjuncţi de şcoală sau să fie reconfirmaţi în funcţie au susţinut, zilele trecute, proba CV-ului şi a Interviului. Fiecare inspectorat şcolar şi-a stabilit un grafic de desfăşurare a celor două probe.

În Bucureşti, au fost trei centre de examinare: Liceul Teoretic „Traian”, Colegiul Tehnic „Mihai Bravu” şi Colegiul Economic „Viilor”. Propriu-zis, potrivit graficului stabilit de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, un candidat având la dispoziţie o oră şi jumătate pentru a convinge comisia de concurs că atât CV-ul său, cât şi oferta manageriale sunt de luat în seamă.

IATĂ REZULTATELE CONCURSULUI DE DIRECTORI PENTRU ŞCOLILE DIN BUCUREŞTI – 24 OCTOMBRIE