Condamnată la închisoare după ce s-a răzbunat pe amanta iubitului. Vezi ce a putut să facă o elevă din Craiova

O tânără de 19 ani a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru complicitate la viol. Fata s-a răzbunat crunt pe amanta iubitului ei după ce i-a prins pe cei doi în pat. Ajutată de fratele ei şi de câteva prietene, amanta a fost supusă la chinuri groaznice. A fost bătută şi violată cu bestialitate.

12 ian. 2017, 16:44
Condamnată la închisoare după ce s-a răzbunat pe amanta iubitului. Vezi ce a putut să facă o elevă din Craiova

O tanara de 19 ani a ajuns la închisoare cu fratele ei dupa ce s-au razbunat pe amanta iubitului ei.

Fata este închisă la Centrul de Detentie Craiova pentru complicitate la viol. La 14 ani s-a indragostit de un baiat cu trei ani mai mare decat ea şi împreuna au făcut şi un copil. La scurt timp după ce a născut, fata şi-a surprins iubitul în pat cu cea mai bună prietenă. Şocul a fost mare pentru ea. S-a despărţit de băiat şi pentru că simţea că nu este suficient, a pus la cale o răzbunare cruntă împotriva fetei.

„Dupa ce m-am despartit de fostul, la doua luni am realizat ca nu e destul. M-am hotarat cu fratele meu si cu alti prieteni sa o prindem pe fata respectiva si ma razbun. Am chemat-o in aparament si i-am spus ca vreau sa stau cu ea de vorba. Cand a venit, am luat-o la bataie, apoi fratele meu a intretinut relatii sexuale cu ea, fara ca ea sa vrea. Celelalte fete au batut-o”, a povestit ea pentru Teo Show.

Ea a primit o pedeapsa de 3 ani, iar fratele ei va sta 7 ani in spatele gratiilor. Mama a parasit-o cand avea 12 ani si a plecat in Anglia, dar acum e singura care o sprijina in inchisoare. Regreta ce a facut si spera ca după ce iese din inchisoare sa isi refaca viata.

Vezi si: Femeie reţinută pentru viol şi pornografie infantilă, după ce şi-a agresat sexual fiica de 9 ani