CAZ INCREDIBIL: Condamnată la viol în grup pentru o iubire interzisă VIDEO

O tânără indiancă a ajuns în stare gravă la spital, după ce un tribunal ad-hoc a condamnat-o la viol în grup, pentru că a avut o aventură cu un bărbat din alt sat. Cei care au agresat-o sexual au fost chiar cei care au decis pedeapsa.

24 ian. 2014, 07:14
CAZ INCREDIBIL: Condamnată la viol în grup pentru o iubire interzisă VIDEO

Drama tinerei de 20 de ani a început după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un alt bărbat care nu făcea parte din comunitatea ei, informează România TV. Cei doi au fost descoperiţi şi târâţi în faţa unei adunări ad-hoc din satul tinerei, aflat în vestul Bengalului.

Acolo, femeia a fost pusă să plătească 50.000 de rupii, echivalentul a 600 de euro. Întrucât nu avea banii adunarea a condamnat-o la viol.

„Am fost violată de bărbaţii din sat. Erau 12 bărbaţi şi aveau cam aceeaşi vârstă”, a spus femeia.

Tânăra a fost legată de un copac şi agresată sexual o noapte întreagă. Apoi, a fost dusă acasă, iar familia a primit interdicţia de a părăsi locuinţa. Au plecat totuşi la un spital, unde fata a primit îngrijiri medicale. Autorităţile au fost alertate, iar bărbaţii arestaţi.

„Nicio persoană nu are dreptul de a ordona violarea unei femei. Este ilegal, iar cei responsabili pentru această crimă ar trebui să fie pedepsiţi”, a spus o reprezentantă a unei organizaţii pentru femei.

Nu este primul caz din India care şochează lumea. În urmă cu o săptămână, o turistă daneză în vârstă de 51 de ani a fost violată în capitala New Delhi de cel puţin şase bărbaţi.

Iar în decembrie 2012, o studentă a murit, după ce a fost violată într-un autobuz. Moartea ei a scos determinat zeci de mii de oameni să protesteze în India pentru a cere legi mai dure pentru violatori.