Condiţiile din închisoarea malaeziană l-au distrus. Ionuţ Gologan este BOLNAV FOTO

Ionut Gologan trece prin momente extrem de grele. Aflat in inchisoarea din Malaezia, unde asteapta sa fie executat, tanarul de 23 de ani a facut o boala pe sistem nervos. 

06 ian. 2016, 11:19
Condiţiile din închisoarea malaeziană l-au distrus. Ionuţ Gologan este BOLNAV FOTO

Condamnat la moarte prin spanzurare pentru trafic de droguri, Ionut Gologan si-a petrecut si in acest an Craciunul dupa gratii, asteptandu-si sfarsitul, scrie cancan.ro. Numai ca, anul acesta a fost mai trist ca niciodata, dupa ce tatal sau l-a dat uitarii si nu i-a trimis nici macar bani pentru a-si cumpara produsele de ingrijire personala.

Citeşte şi Românul condamnat la moarte în Malaezia: „M-aţi uitat aici! Mă vreţi mort!”

Pe langa faptul ca nu are nici pe ce sa isi cumpere o apa plata de la magazinul inchisorii, Ionut Gologan este nevoit sa isi pazeasca spatele clipa de clipa, dupa ce a fost mutat intr-o inchisoare plina de criminali in serie. In ciuda tuturor greutatilor si a faptului ca sunt sanse extrem de mici ca el sa mai iasa din inchisoare cu viata, pustiul de 23 de ani incearca sa se tina tare si sa isi pastreze credinta in Dumnezeu.

Sufera enorm de singurate

Tot stresul prin care a trecut in ultimii trei ani au lasat urme adanci pe chipul, pe trupul, dar si pe psihicul lui Ionut. De curand, lui i-au aparut o multime de pete deschise pe corp, iar medicii l-au diagnosticat cu psoriasis. 

Citeşte şi Românul condamnat la moarte în Malaezia, Ionuţ Gologan, ar plăti taxe de protecţie, ca să nu fie ucis în celulă

„Nu e usor sa fii acasa. Stiti ce inseamna sa ajungi sa dormi cu ochii deschisi, pe jumatate constient, de frica sa nu vina cina si sa infiga cutitul in tine? El asa traieste acolo. Incepe sa isi piarda orice speranta ca va trai, isi face mereu scenarii despre momentul in care va fi spanzurat. Plange, se consuma. Se simte singur, nu are pe nimeni aproape. Toate aceste stari trebuiau sa refuleze pe undeva, asa ca a facut psoriasis. Bineinteles, un aport important in declansarea bolii l-a avut si igiena precara de acolo. Din pacate, este greu ca aceasta boala sa fie tinuta sub control. L-a vazut un medic, i-a dat niste crème, dar nu prea dau randament”, a declarat un apropiat al lui Gologan.