Conductă de apă spartă în apropierea Gării de Nord. Traficul este îngreunat

Publicat: Vineri, 13 Octombrie 2017 08:59 // Actualizat: Vineri, 13 Octombrie 2017 09:08 // Sursa: romaniatv.net

O avarie produsă vineri dimineaţă la o conductă RADET din zona Gării de Nord a provocat perturbarea traficului din cauza aburului degajat.

RADET a anunţat că vineri dimineaţă, în jurul orei 6:45, s-a produs o avarie pe reţeaua primară pe bd. Gheorghe Duca nr. 10 (zona Gării de Nord), din sectorul 1 al Capitalei, zonele afectate fiind: Bd. Gh. Duca, calea Griviţei, bd. Nicolae Titulescu, bd. Alexandru Ioan Cuza şi străzile adiacente.

"Avaria a fost depistată imediat de echipele RADET, fiind izolată prin manevre de închidere, urmând a se trece la remedierea ei. Echipele RADET vor lucra în regim continuu, până la punerea în funcţiune a zonei afectate în cursul zilei de astăzi. Eventualele puncte termice ce ar putea rămâne oprite pe parcursul acestor lucrări vor fi afişate pe site-ul public www.radet.ro", anunţă regia, care precizează că echipele RADET depun toate eforturile pentru remedierea acestei situaţii în cel mai scurt timp.

Vizilitatea în zonă este scăzută, după cum rezultă din mai multe imagini care au fost surprinse de șoferi în trafic. Oamenii recomandă evitarea zonei.

Citeşte şi Trafic îngreunat în Capitală timp de câteva săptămâni din cauza unor lucrări

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 oct 19:25
Răspunde | Votează email 0 email
POPESCU GEORGETA
FRATELE MEU STIE CA E MAI CATOLIC DECAT PAPA CA S-A DUS LA INMORMANTAREA OMULUI CARE S-A SPANZURAT SI A AJUTAT RUDELE: SUNT SI EU MAI CATOLICA DECAT PAPA FAPTIC SI FIIND BUNA;CA ASA E FIRESC:
1
EUR
4.6562
RON
21 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H