Confesiunile unei dansatoare SEXY. Vezi ce se ascunde în spatele unei BARE de STRIPTEASE FOTO

Valerie Hager, una dintre cele mai cunoscute dansatoare la bară din America, a organizat un show inedit în care îşi povesteşte în faţa publicului experienţa trăită în perioada în care s-a dezbrăcat pentru bărbaţi în cluburile din întreaga lume. Astfel, acompaniată doar de un scaun şi de o bară, tânăra le explică oamenilor ce înseamnă să dansezi timp de un deceniu.

05 aug. 2013, 09:06

Fosta dansatoare în vârstă de 37 de ani a creat show-ul „Naked in Alaska”, (Goală în Alaska), în care povesteşte experienţele trăite ca dansatoare exotică. Astfel, timp de zece ani a fost în lumina reflectoarelor, râvnită de bărbaţi, în timp ce ea ducea o luptă cruntă împotriva anorexiei şi a consumului de droguri, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi O dansatoare de 17 ani a ajuns la spital cu dureri de stomac, dar a avut un ŞOC când a aflat ce are

Show-ul meu constă într-un scaun, o bară şi eu. Striptease-ul este terifiant şi exuberant, întunecat şi adânc, amuzant şi eliberator„, a declarat ea.

Astfel, de la începutul anilor 1990, Hager s-a dezbrăcat în baruri din Tijuana, Los Angeles şi Alaska, reuşind să câştige şi 2.000 de dolari pe noapte. Pentru a rezista presiunii, ea şi-a creat o altă personalitate numită Autumn, pe care o scotea la iveală atunci când se afla pe scenă sau atunci când dansa în poala unui bărbat.

Citeşte şi În 15 ani de GOLICIUNE o DANSATOARE la bară a strâns o AVERE COLOSALĂ, confiscată apoi de poliţie

Nu am mai consumat droguri de 20 de ani şi am renunţat complet la dans în urmă cu şase ani. Trebuie să povestim lucrurile despre care ni se spune că nu trebuie să vorbim, poveştile pe care vrem să le ascundem, momentele de ruşine, regretele şi eşecurile, acestea sunt poveştile ce trebuie spuse neapărat„, a povestit tânăra care îşi va juca piesa la sfârşitul lunii august în timpul unui cunoscut festival de teatru din New York.