Confesiunile unei matroane: Mulţi bărbaţi preferă femei mature, cu experienţă

O matroană de bordel din Marea Britanie, care lucrează în industria sexului de la 17 ani, susţine că datorită ei au fost salvate căsniciile a mii de clienţi. Ea a condus timp de 14 ani un bordel din Manchester şi consideră că prostituţia este o meserie ca oricare alta, militând pentru legalizarea ei în Anglia.

30 iul. 2015, 16:14

Vivien Walden are acum 66 de ani şi a lucrat în industria sexului încă din adolescenţă. Femeia spune că a fost atrasă de acest domeniu al erotismului încă de la vârsta de 17 ani. A demisionat din funcţia de secretară pe care o avea atunci şi a devenit stripteuză într-un club din Londra. După 3 ani, fiind majoră, a devenit prostituată, la început din dorinţa de a câştiga ceva bani în plus, pe lângă dansul la bară.

În anul 1995, Vivien şi-a deschis propriul bordel, The Toucan, în Manchester pe care l-a condus timp de 14 ani. Femeia spune că avea sute de clienţi zilnic în bordel, iar unii dintre ei erau nume celebre. Potrivit adevarul.ro, ea se laudă că fetele ei erau mereu curate, bine educate şi nu accepta decât prostituate majore. Avea 28 de fete de diferite naţionalităţi, care aveau între 18 şi 40 de ani.

„Mulţi bărbaţi preferă femei mature, cu experienţă, iar eu am fost prima care a adus asemenea femei într-un bordel”, se laudă Vivien.

Vezi şi: POVESTE ADEVĂRATĂ. Un botoşănean îşi vindea concubina pentru sex. Cum s-a terminat totul

Bordelul a fost închis în anul 2009, în urma unei razii a poliţiei, iar Vivien a fost arestată şi condamnată la 12 luni de închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii. Acum, englezoaica a decis să scrie o carte despre viaţa ei şi că militeze pentru legalizarea prostituţiei.

Ea declară că această meserie nu distruge căsnicii, dimpotrivă, le salvează. Prin bordelul ei, Vivien spune că a salvat peste 5.000 de căsnicii, pentru că acolo veneau inclusiv bărbaţi care nu mai făceau sex cu soţiile lor, pentru că ele erau prea stresate sau obosite, iar această tensiune între parteneri risca să destrame cuplul.

Matroana a fost căsătorită cu un fotbalist pe care l-a cunoscut într-un club de noapte unde ea se prostitua.

Citeşte şi POVESTEA ADEVĂRATĂ a unei PROSTITUATE. „Bărbaţii îmi foloseau trupul ca pe o toaletă….”