Metoda inedită prin care să ai haine noi FĂRĂ să plăteşti

Femeile dependente de cumpărături fac orice pentru a avea produsele dorite. Astfel, una dintre cele mai inedite metode este înapoierea lucrurilor cumpărate şi schimbarea lor cu ceva nou. O femeie "returnaholică", aşa cum este denumită această dependenţă, a povestit totul despre această tactică.

29 nov. 2013, 15:55
Metoda inedită prin care să ai haine noi FĂRĂ să plăteşti

Femeia „returnaholică” a dorit să rămână anonimă în interviul pentru revista Refinery 29. Ea spune că acum doreşte să înapoieze o rochie de ocazie de 620 de dolari pe care a purtat-o o singură dată, în urmă cu şapte ani.

Recent, ea a reuşit să returneze o pereche de cizme care a stat sub patul ei doi ani de zile, doar pentru că nu le mai dorea. „Este destul de greu să te duci la magazin şi să spui că te-ai răzgândit”, spune ea, dar acest lucru nu o opreşte.

Femeia spune că a băgat un şurub în tălpile cizmelor pentru a le face să pară defecte, întrucât „a lucrat în magazine înainte şi dacă ceva este ciudat la marfă, o iau înapoi”, mai spune ea. Este remarcabil faptul că niciodată nu a avut probleme la returnarea produselor, lucru pe care îl pune pe seama catalogării chitanţelor şi etichetelor.

Acum, ea vrea să returneze rochia ei de bal, reataşându-i eticheta originală. „Este cu şapte ani mai târziu, dar era 620 de dolari”, explică ea. „Am dovada achiziţiei, aşa că dacă vor să vadă cât am plătit, le pot arăta. Chiar ei pot căuta informaţii vechi de 10 ani”, precizează femeia.

Femeia cumpără şi returnează produsele extrem de repede, de obicei, ca de exemplu, în jurul zilei de naştere a unui prieten.

Întotdeauna las eticheta pe haină, o port la eveniment şi apoi văd dacă mi-a plăcut sau nu. În 9 din 10 cazuri returnez produsul”, mai spune femeia anonimă, care precizează că dacă este nevoie curăţă hainele şi nu le înapoiază niciodată pe cele defecte. În plus, niciodată nu returnează lucruri la magazinele mici, întrucât nu i se pare corect şi nu returnează decât haine şi pantofi.