Connect R a trăit ruşinea vieţii înainte de nuntă. Ce a păţit artistul la un eveniment FOTO

Connect-R, unul dintre cei mai indragiti si profitabili artisti de la noi, a incasat recent o lovitura de zile mari. 

20 sept. 2014, 10:49

Aflat la un eveniment muzical, unde urma sa primeasca un premiu si sa concerteze, iar intrarea in scena se facea dupa un orar, artistul si-a gasit un amic si s-a oprit sa stea de vorba cu acesta ca sa ii treaca timpul, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Copiii cu taţi FUMĂTORI prezintă un risc crescut de îmbolnăvire de ASTM

O perioada, cei doi au discutat in aer liber in spatiul comun destinat artistilor si presei. Cum insa se saturase sa fie agasat de fani, care ii cereau autografe, Connect-R a intrat intr-o cladire unde artistii puteau sa stea linistiti si sa astepte chemarea la scena.

Citeşte şi Misha, prima reacţie după ce şi-a văzut soţul cu altă femeie. Vezi cum a fost surprinsă în urmă cu câteva ore

La un moment dat, artistul a scos o tigara din pachet, a dus-o la gura si a aprins-o fara sa se gandeasca ca in preajma sa se afla copii. In scurt timp, unul dintre organizatori s-a indreptat spre el si l-a invitat afara daca doreste sa fumeze. Lui Connect-R nu i-a picat prea bine mustrarea domnisoarei si nici invitatia ei, insa s-a conformat si a parasit locatia unde fumatul era strict interzis.