Connect-R şi Misha se căsătoresc religios. Ce surprize au pregătit pentru nuntaşi VIDEO

Nuntă mare în showbiz. Connect-R şi iubita lui Misha se căsătoresc duminică şi au pregătit o petrecere de zile mari, la care sunt aşteptate peste 300 de persoane. Artistul nu-şi reneagă originile, astfel că nunta va fi presărată cu multe tradiţii ţigăneşti.

20 sept. 2014, 16:33
Connect-R şi Misha se căsătoresc religios. Ce surprize au pregătit pentru nuntaşi VIDEO

Connect-R şi Misha se căsătoresc religios la o biserică din Capitală, iar petrecerea cu peste 300 de invitaţi va avea loc într-un restaurant de lux, potrivit România TV. Naşii cuplului vor fi Pepe şi soţia sa, Raluca. Nunta va fi una tradiţională şi va avea o temă inspirată din cultura ţigănească şi moldovenească, deoarece Misha este originară de peste Prut.

O să facem o fuziune între Moldova şi ţigani. Ospătarii vor fi jumătate îmbrăcaţi în port moldovenesc tradiţional şi jumătate vor fi îmbrăcaţi în port ţigănesc„, a declarat Connect-R.

Nici focul de artificii nu va lipsi de la petrecere. Iar un moment cu adevărat special o să fie valsul mirilor, pe care îl vor dansa împreună cu fiica lor Maia, de opt luni. „Valsul mirilor îl facem în trei. Am ales un artist care ne va cânta. Este o voce care ne merge la suflet, m-a copleşit atunci când am ascultat-o prima oară şi am zis ea trebuie să ne cânte valsul mirilor„, a mai spus artistul.

Şi programul artistic o să fie unul aparte. Naşul Pepe a pregătit un program special, pentru care a modificat versurile melodiilor, special pentru miri. „O să ne cânte Adriana Antoni, taraful din Clejani, naşul Pepe, care a pregătit un program superb, Adi Cristescu, care e şi coleg cu noi, Gipsy Casual, Adrian Minune pe care îl iubesc de când eram mic„, a mai precizat Connect-R.

Nici măsurile de securitate nu au fost uitate pentru acest eveniment. Peste 50 de bodyguarzi vor asigura paza.

CITEŞTE ŞI: Bomba anului în showbiz. Connect-R, surprins în ipostaze compromiţătoare cu o femeie