Connect-R vorbeşte în premieră despre viaţa de familie şi dezvăluie care va fi sexul copilului

Connect-R a acordat primul interviu de când a renunţat la burlăcie şi, spre surpriza tuturor, a luat-o de soţie pe Misha, cu care are o relaţie doar de câteva luni. Cântăreţul a vorbit despre soţia sa, dar şi despre sexul bebeluşului pe care îl vor avea împreună, în exclusivitate la România TV. Interviul va fi difuzat duminică seara, la ora 20.00, în cadrul unei ediţii speciale "Ultima Oră", moderată de Cătălin Striblea.

02 aug. 2013, 10:37

Cel mai în vogă cântăreţ din România la ora actuală, Connect-R a luat prin surprindere pe toată lumea prin decizia de a se căsători cu Misha, una dintre cele mai noi figuri din showbiz-ul românesc. Deşi sunt împreună doar de câteva luni, cei doi s-au mişcat repede şi vor deveni în curând părinţi.

Invitatul lui Cătălin Striblea la „Ultima oră”, Connect-R a mărturisit pentru România TV de ce s-a căsătorit atât de repede, dar a dezvăluit şi care va fi sexul copilului pe care îl va avea cu Misha, interpreta melodiei „Tenerife”.

Connect-R explică şi de ce locuieşte încă la bloc, cât câştigă într-un an şi de ce este chibzuit cu banii. În plus, artistul i-a mărturisit lui Cătălin Striblea că urăşte hainele scumpe şi dezvăluie de unde îşi cumpără el îmbrăcămintea.

CITEŞTE ŞI Connect-R s-a însurat cu o cântăreaţă pe care o cunoaşte de doar patru luni FOTO

În premieră, interpretul melodiei „Vara nu dorm” povesteşte despre cum a încercat un politician de top să-l înşele şi-i critică acid pe Traian Băsescu şi pe Crin Antonescu.

Interviul va fi difuzat duminică, 4 august, la ora 20.00 într-o nouă ediţie specială „Ultima oră”, prezentată de Cătălin Striblea, pe România TV.