Consilier judeţean din Galaţi, accidentat de troleibuz după ce a traversat neregulamentar

Consilierul județean PSD Eugen Zaharia, 67 ani, director general al Administrației Piețelor Galați, a ajuns luni la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Galați, după ce a a traversat strada pe culoarea roșie a semaforului și a fost lovit de un troleibuz.

RomaniaTV.net
24 apr. 2017, 12:46
Consilier judeţean din Galaţi, accidentat de troleibuz după ce a traversat neregulamentar

Accidentul rutier a avut loc chiar înaintea ședinței Consiliului Județean Galați, informează Agerpres. Președintele CJ Galați, Costel Fotea, și prefectul Gabriel Panaitescu au ajuns la locul accidentului, imediat după producerea lui. Ședința CJ a început cu o întârzire de câteva minute.

‘Un coleg de-al nostru a avut un accident și sperăm să fie bine’, a spus Costel Fotea la începutul ședinței.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galați, Andreea Rogojină, în acest caz s-a întocmit un dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă.

‘Un bărbat, de 52 de ani, aflat la volanul unui troleibuz, a surprins și accidentat un bărbat care traversa strada pe culoarea roșie a semaforului. S-a constatat că șoferul troleibuzului nu a consumat alcool. În acest caz s-a întocmit un dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă’, a declarat Rogojină.

Eugen Zaharia a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Galați.

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Galați, consilierul are un traumatism cranio-cerebral și o plagă la nivelul capului. El se află la unitatea de primiri urgențe, conștient, stabil hemodinamic și respirator, fiind în curs de investigații.