Consilier local PMP, acuzat că nu şi-a achitat ratele la leasing. Reacţia politicianului

Consilierul local PMP, Emanuel Mitric, a fost acuzat că nu şi-ar fi achitat ratele la leasing.

RomaniaTV.net
30 nov. 2017, 08:50
Consilier local PMP, acuzat că nu şi-a achitat ratele la leasing. Reacţia politicianului

Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a demarat cercetări pe numele lui Emanuel Mitric, consilier local al PMP pentru abuz de încredere, furt și distrugere.

La locuința acestuia au fost făcute percheziții, fiind ridicate documente legate de contracte  încheiate cu societățile de leasing auto, având calitatea de administrator al SC Transmitric SRL.

Omul de afaceri ar fi luat mașini în leasing, dar la un moment dat nu a mai achitat ratele și nu a vrut să înapoieze nici mașinile. Mitric a fost dus la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți. Prejudiciul se ridică la circa 200.000 RON, fiind recuperat aproape jumătate.

Reacţia consilierului PMP Emanuel Mitric

Emanuel Mitric susţine că a returnat vehiculele luate în leasing.

„Menționez că NU am mai avut nevoie de acele leasinguri pentru că am renunţat la activitatea pe care o desfăşuram şi am renunţat la ele, cu returnarea a ceea ce am achiziţionat. Cei care m-au reclamat nu au fost mulţumiţi şi s-au considerat prejudiciaţi.

Mai exact, firma cu care a fost încheiat contractul nu a fost mulţumită de condiţiile returnării şi de starea vehiculului şi a semiremorcilor, reclamând furtul şi distrugerea.(…)

Mai precizez că îmi rezerv dreptul de a acționa în instanță Societatea care a generat acest incident și e treaba organelor de anchetă să stabilească vinovatul în speța prezentată de publicația dumneavoastră! Inclusiv îmi rezerv dreptul de a acționa în judecată pe toți cei care îmi aduc prejudicii în încălcarea drepturilor la viața publică și privată!”, precizează Emanuel Mitric.