Consilierii generali şi-au aprobat ACCESUL GRATUIT la evenimentele de pe Arena Naţională

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, marţi, ca cei 55 de membrii ai săi să primească bilete sau invitaţii la evenimentele găzduite de Arena Naţională din Capitală.

26 mart. 2013, 18:53
Consilierii generali şi-au aprobat ACCESUL GRATUIT la evenimentele de pe Arena Naţională

Cei 55 de consilieri ai CGMB vor primi un număr de 55 de bilete la tribuna VIP, pentru orice eveniment desfăşurat în incinta Arenei Naţionale.

Acelaşi proiect prevede ca Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti să transmită preşedintelui de şedinţă al CGMB, la fiecare început de lună, programul activităţilor de pe Arena Naţională din următoarele patru săptămâni, precum şi cele 55 de bilete.

Pentru fiecare eveniment în parte, cel mai probabil, va fi încheiat un protocol prin care fiecare consilier va putea beneficia de un bilet sau de o invitaţie. (…) Dacă vor să-şi ia mai multe bilete, le vor lua contra cost„, a spus viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu, potrivit Mediafax.

Proiectul, introdus pe ordinea de zi chiar în ziua şedinţei, a fost aprobat cu votul majoritar al consilierilor din partea USL, din rândul cărora s-a înregistrat un singur vot împotrivă, în timp ce grupul reprezentanţilor PDL şi PPDD s-a abţinut.

În 31 octombrie 2012, consilierii generali ai Capitalei au respins un proiect de hotărâre privind accesul lor gratuit la evenimentele desfăşurate pe Arena Naţională.

„Este vorba despre o contradicţie şi dăm dovadă de ipocrizie”, a spus atunci, după votul negativ dat proiectului, consilierul Victor Stan, cel care propusese introducerea proiectului pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei.