Consilierul judeţean care a redistribuit o fotografie trucată cu Iohannis îmbrăcat în uniformă de nazist a demisionat

Consilier judeţean din Vrancea, Constantin Guguianu, ales pe listele PSD, a demisionat, luni, după ce a redistribuit pe reţelele de socializare o fotografie trucată cu preşedintele Klaus Iohannis, în care acesta apare în uniformă de ofiţer nazist.

RomaniaTV.net
14 ian. 2019, 08:39
Consilierul judeţean care a redistribuit o fotografie trucată cu Iohannis îmbrăcat în uniformă de nazist a demisionat

„Ca urmare a acțiunii personale de a redistribui pe rețelele sociale o fotografie trucata cu Președintele României, consilierul județean Constantin Guguianu și-a prezentat luni, 14 ianuarie 2019, demisia din demnitatea publică, dar și din calitățile deținute în cadrul organizației PSD Vrancea.

Pe această cale PSD Vrancea se delimitează de acțiunile domnului Constantin Guguianu și condamnă ferm acest tip de comportament!”, anunţă biroul de Presă al PSD Vrancea.

Consilierului judeţean Constantin Guguianu a redistribuit pe Facebook o fotografie trucată care îl înfăţişează pe preşedintele Klaus Iohannis în uniformă de ofiţer nazist.

Constantin Guguianu este fost ofiţer de contrainformaţii militare şi de 15 ani este consilier judeţean la Vrancea ales pe listele PSD.