Copilul de trei ani, despre care s-a spus că a murit după ce a căzut dintr-o căruţă, a fost lovit de un microbuz UPDATE

Un copil în vârstă de trei ani din judeţul Constanţa, despre care s-a spus iniţial că a căzut dintr-o căruţă, a murit sâmbătă, după ce a fost lovit de un microbuz. În urma incidentului, el a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la o unitate medicală, dar medicii nu l-au putut salva.

23 sept. 2017, 11:30
Copilul de trei ani, despre care s-a spus că a murit după ce a căzut dintr-o căruţă, a fost lovit de un microbuz UPDATE

UPDATE. Poliţiştii au stabilit că băiatul de trei ani din localitatea Băneasa a murit după ce a fost lovit de un microbuz, şi nu pentru că a căzut din căruţă, aşa cum familia acestuia comunicase iniţial autorităţilor. Maşina care l-a lovit pe copil era condusă de un adolescent de 17 ani care a fugit de la locul accidentului, fiind identificat ulterior, el fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină în localitatea Băneasa, după ce un băiat în vârstă de trei ani a căzut din căruţă, informează news.ro.

Citeşte şi  Copil de 12 ani, găsit mort pe stradă din cauza etnobotanicelor

El a suferit un traumatism cranian şi a intrat în stop cardio-respirator. Copilul a fost transportat la Centrul de Primire Urgenţe din localitatea Băneasa, unde au fost făcute manevre de resuscitare, dar, în ciuda eforturilor depuse de medici, nu a putut fi salvat.

Potrivit poliţiştilor, copilul se juca în căruţa aflată în curte, iar la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut. Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc incidentul, ancheta fiind condusă de Parchetul Tribunalului Constanţa.