Control la hotelul unui afacerist din Mamaia. Poliţiştii au descoperit un tunel prin care se fura curent

Poliţişti, jandarmi şi echipe ale Enel au efectuat un control la hotelul Histria din staţiunea Mamaia, deţinut de controversatul afacerist George Bosânceanu, după ce unitatea hotelieră ar fi fost racordată ilegal la reţeaua electrică.

25 aug. 2015, 05:40
Control la hotelul unui afacerist din Mamaia. Poliţiştii au descoperit un tunel prin care se fura curent

Reprezentanții Enel au solicitat ajutorul Poliției și Jandarmeriei pentru a debranșa hotelul Histria din staţiunea Mamaia, după ce unitatea hotelieră ar fi fost racordată ilegal la reţeaua electrică, potrivit reporterntv.ro. În urma controlului, oamenii legii și echipele firmei de distribuție a energiei electrice au descoperit chiar și un tunel prin care erau trase cablurile cu care era furat curent.

Omul de afaceri George Bosânceanu a declarat că nu știa despre tunel sau despre cablurile electrice. Mai mult, acesta a spus că hotelul său este alimentat cu energie electrică de la un generator și că nimeni nu l-a întrebat despre branșamentul ilegal.

În anul 2012, afaceristul George Bosânceanu a fost reținut pentru furt de energie electrică, evaziune fiscală și asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni.