Controversata poveste a CREATURII pe JUMĂTATE OM, pe JUMĂTATE ALIGATOR. Mumia sa se află într-un muzeu FOTO

Un muzeu din America ascunde mumia unei creaturi bizare care a creat numeroase controverse în momentul în care a fost expusă. Astfel, este vorba de Jack, bărbatul pe jumătate aligator, care a fost găsit într-o mlaştină.

19 oct. 2014, 13:58

Jake, Bărbatul-Aligator, este o presupusă creatură, pe jumătate om, pe jumătate aligator, a cărei mumie este expusă într-un muzeu din Long Beach, Washington. Se pare că ea a fost cumpărată de un bărbat pe nume Marshs pentru 750 de dolari în anul 1967 dintr-un magazin de vechituri.

Citeşte şi Crabzilla, monstrul din adâncuri care nu a mai fost văzut niciodată. Creatura a fost fotografiată într-un port

Povestea sa a făcut înconjurul lumii în anul 1993, după ce a apărut pe prima pagină a unui important ziar sub titlul „Jumătate om, jumătate aligator descoperit în mlaştinile din Florida„. În articolul respectiv se spune că ar fi evadat din captivitate, ca apoi să omoare un om şi să nască. De asemenea, mai există şi alte explicaţii bizare, că ar fi vorba de mumia unei creaturi preistorică, predecesor al omului modern. Mai mult, o altă explicaţie ar fi că Jack este rezultatul unui experiment eşuat al armatei americane de a crea oamenii amfibie, în timp ce mulţi sceptici spun că este doar un trup de bărbat cusut de un trup de aligator.   

Citeşte şi Creatură BIZARĂ, pescuită de un bărbat: Specialiştii nu ştiu despre ce este vorba FOTO

Un lucru este clar, mumia bizară atrage sute de mii de turişti în fiecare an, oamenii fiind umiţi de ceea ce văd în faţa ochilor.