Controverse în cazul morţii unui CELEBRU CÂNTĂREŢ. Familia crede că a fost OTRĂVIT FOTO

B.B. King a murit după ce a suferit mai multe atacuri cerebrale, însă familia nu poate acceptă acest lucru. Fetele lui susţin însă că moartea artistului este una suspectă şi cred că tatăl lor a fost otrăvit.

27 mai 2015, 11:51

Doi dintre copiii răposatului B.B. King, Karen Williams şi Patty King, susţin că tatăl lor a fost ucis, murind otrăvit în 14 mai. O anchetă a fost deschisă în cazul artistului care a murit în somn, în reşedinţa să, la 89 de ani, potrivit Huffington Post.

Citeşte şi Motivul morţii lui B.B. King a fost dezvăluit

B.B. King suferea de diabet şi iniţial s-a anunţat că a murit în somn, după ce suferise mai multe atacuri cerebrale. Cei doi copii ai artistului susţin că nici nu au fost lăsaţi să vadă trupul tatălui lor decât după o săptămâna. În plus, spun ei, după ce l-au văzut, nu semăna deloc cu el. Mai mult, nu au fost lăsaţi nici să-l fotografieze, au spus ei.
Karen Williams şi Patty King au spus şi cine se face vinovat de moartea tatălui lor, managerul LaVerne Toney şi asistentul personal Myron Johnson. Cei doi au refuzat să comenteze pe această tema.

Citeşte şi B. B. King a murit. S-a stins din viaţă o legendă a muzicii blues

Toney, în vârstă de 39 de ani, este împuternicită să se ocupe de afacerile artistului şi de avere chiar prin testamentul datat ianuarie 2007, chiar dacă urmaşii lui B.B. King nu sunt de acord şi au apelat deja la justiţie pentru a schimbă asta. O autopsie a fost realizată duminică, iar rezultatele testelor vor fi comunicate în decurs de opt săptămâni. Trupul lui B.B. King va fi purtat într-o procesiune, miercuri, prin Memphis, Tennessee, iar în 30 mai va fi înmormântat. 11 dintre cei 15 copii ai lui B.B. King trăiesc încă.